Hız Sabitleyici Mevzusu


Akif Nalca

Üye
Katılım
2 Tem 2018
Mesajlar
291
Tepkime puanı
336
Konum
tokat
İsim
akif
Değerli forumdaşlar biliyorum bu konu çokça açıldı ama biraz derleyip toparlamak ve güncel uygulama/ücret durumları icin bu konuyu açtım. 2017 1.0 dsg comfort aracımdaki en büyük eksikliklerden olan hız sabitleyici ( ayıp ya volkswagen bu modelde bu donanımı orta pakete dahi nasıl standart yapmazsın yuh sana ) ekletmek istiyorum.  Normalde sadece direksiyon üzerindeki tuş takımı değişiyor ve kutudan çıkan aktivasyon koduyla lisanlama yapılıyor diye biliyorum.  Bunun dışında kontrol ünitesine kablo cekilmesi gerekiyor diye birkac yerde okudum. Umarım direksiyon falan da sökülmüyordur.  Bu konuda bilgilendirirseniz ve yakın zamanda bu işlemi nerede nekadar maliyetle yaptırdığınızı paylaşırsanız sevinirim 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
2020 1.0 TSI Midline Plus Manuel aracıma ağustos sonu gibi Doğuş Oto Çankaya (Ankara)'da taktırmıştım. İşçilikle birlikte 3.150 TL maliyet çıkmıştı. Direksiyon tuş takımı değiştirilmişti benim. Midline Plusların tuş takımlarında alt kısımda bulunan sağa ve sola yön tuşlarının olduğu kısım yok, o tuşlarında olduğu yeni tuş takımı takıldı. Bunun haricinde farklı ne gibi bir işlem yapıldı bilemiyorum açıkçası. Faturasını bulduğumda farklı bir işlem satırı varsa yine paylaşırım. 

 
Faturasında detaylı bir işlem açıklaması yazılmamış. Hız sabitleme sistemi olarak geçiyor parça kısmı. İş emri formu oluyor birde ama o form sanırım araçta şu an. Onda herhangi farklı bir işlem var mı bakarım yine..

hız sabitleme fatura.png

 
Tuş takımı değişimi için airbag olduğu kısım sökülüyor. Amasya'da Tekvagcom var, Instagram sayfasından bir yazın isterseniz. Onun dışında Ankara'da Necati Kaygusuz usta var. Önerebileceğimiz aklıma gelen bunlar.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konyavagkom’dan Muhammed abi var en son 2250₺ fiyat vermişti. Şöyle anlatıyım tuş takımı çerçevesi ile birlikte bulursan aktivasyon gerekiyor ona da genelde 1000₺ gibi bir ücret talep ediyolarlar daha uygunu varsa bilmem

 

Geri
Üst Alt