Golf 7.5 lastik önerisi


cengizceng

Üye
Katılım
19 Eki 2020
Mesajlar
142
Tepkime puanı
59
İsim
cengiz
Merhaba arkadaşlar golf 7.5 16 jant Güneydoğu Anadolu Senede birgün kar var kışlar ılıman geçer lastik öneriniz varmı? Önerilerimizi yazabikirmisiniz? Saglıcakla kalın.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir çok etken var aslında lastik seçiminde. 

*sürüş tarzınız
*kullandığınız yol şartları
*yıllık yaptığınız yol
*Lastik için ayırdığınız bütçe

Piyasa da başı çeken 3-4 marka var zaten. Bunların içinden seçim yapmak tamamen sizin iradenizde. Veya bütçenize göre daha alt markalara da yönelebilirsiniz.  

 
@cengizceng bu arada belirtmiş olduğunuz hava koşulları için kışlık veya 4 mevsim almazdım. İyi bir yazlık lastik işinizi görecektir. 

 
Michelin pri 4 aldım hocam ben de. Gayet iyi. Özellikle ıslak zeminde performansı harika. 

 
16 olsa Michelin Primacy 4 derdim

17 jant için tercihim Michelin Pilot Sport Serisi olur

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Neden hep en iyi markalar tavsiye ediliyor bu lastikler evet çok iyi olabilirler ancak fiyatları da bir o kadar yüksek ben marka algısını bırakıp Lassa aldım son aldığım lastik de 205/55/16 lassa greeanways yol tutuş ve ıslak zemin performansı çok iyi çok memnunum tavsiye ederim

 
@HSolak  daha önceki aracım olan bmw 3.18 de kullanmıştım Lassa'yı. imretusdu sanırım o yıllarda model adı. çok memnun kalmıştım. araç yanlamıyordu bile o derece iyi tutunuyordu.

 
@farukal daha önceki golf 7 im için almıştım nokian powerprof u, yaklaşık 8-9 ay 15 bin km kullandım, yağmurda güven veriyor, viraj performansı çok iyi, hepsinden daha da iyisi sessiz ve konforu.

 

@Nfk üstadım yorumuna sağlık. Senede bir kez adana-mersin-tarsus -antalya tarafına gidiyorum.

Sehir içi evden işe ve ilçelere aradabir. Benim kullandığim yollar  oldukça güzel(Ankaradan gelen misafirim hayran kalmıştı yolların genişliğine ve asfaltın kalitesine)       en iyi yaz lastik oneriniz nedir?

 

Geri
Üst Alt