Golf 8 ile ilk deneyimim


Recep_Gul

Paylaşımcı Üye
 
Katılım
14 Tem 2018
Mesajlar
2,631
Tepkime puanı
2,913
Konum
Berlin
İsim
Recep
Merhabalar arkadaşlar, Çokca tartışılan bir konu oldu. Şansa kadere bugün Berlin'de bulunan SIXT Share firmasına ait yoldan araç kiralama uygulamasında gezinirken Golf 8 'in de kiralanabildiğini gördüm. Hemen gittim tabii ki....

Arkadaşlar şimdiden kusura bakmayın, kendimce 1-2 video çekmeye görüşlerimi anlatmaya çalıştım fakat bu konularda pek becerikli olmadığım için konuşma kısmında çoğu zaman tökezlemiş olabilirm, kendimi tekrar etmiş olabilirim. Tabii bunda golf 8 'i  aniden bulmanın daha doğrusu hazırlıksız yakalanmanın etkisi de var. 

Videoda; Kullanım, sürüş ,görünüş açısından görüşlerimi aktarmaya çalıştım. çektiğim videoyu şuanda Render' lıyorum biter bitmez yükleyeceğim. Video kısmını şimdilik erteliyorum,render kısmında problem çıkıyor başka metodlar deneyip videou ekleyeceğim. Şimdilik çektiğim  fotoğrafları ekliyorum.

 

IMG_1308.PNG

IMG_1294.jpg

IMG_1295.jpg

IMG_1296.jpg

IMG_1297.jpg

i.ç.JPG

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Seastar76 En alt paket hocam,110Kw'lık... Doluluk kısmında pek bir şey söylemem mümkün değil, Detaylı olarak İnceleme gibi fırsatım olmadı ben direkt sürüş hissiyatına odaklandım. 

 
işte beklenen konu...takip :sofor:

 
Hocam bu aracı aramızdan alabilecek ender kişilerden biri sizsiniz.

İmkan ve bütçe müsaitse alın bence ortalık şenlensin, her gün bir tarafını kurcalarız  :D

 
Araba dpf jenerasyonu yapiyor.😁😁

 
LÜTFEN ÖNCE OKUYUN

Arkadaşlar tekrar tekrar özür diliyorum, çünkü hiç istediğim şekilde bir anlatım yapamamışım, hazırlıksız olmanın etkisinden kaynaklı, Öyleki başlarda merhabalar bile dememişim ve videoyu tek bir kişiye anlatır gibi çekmişim....

Videoyu izlerken " Hadi be abartma, yok o kadar da değil, kötülemek için elinden geleni söylemişsin" tarzında yorumlar gelebilir, gelsin sorun değil fakat ben araca oturup kullanmaya başladıktan sonra ne hissettiysem onları aktarmaya çalıştım, sözü daha fazla uzatmadan özrümü de dilediğime göre video ile başbaşa bırakıyorum sizleri.
 


Bu arada Carplay e kablosuz bağlantısı standart opsiyon olarak geliyor soylemeyi unutmusum

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Elinize sağlık hocam çok güzel videolar olmuş. Gece sürüşünü de görmüş olduk böylece. Özellikle multimedya ekranı gerçekten güzel görünüyor.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt