Yeni Seat Leon Görüşleriniz - Golf 8'den İyi mi?


smhk

Üye
Katılım
20 May 2020
Mesajlar
437
Tepkime puanı
495
Konum
İstanbul
İsim
SMHK
Merhaba arkadaşlar, yeni Golf 8 tartışmalarından sonra Leon'u incelemek istedim. Yeni Leon ve Golf'le karşılaştırılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu platformda bunu sormak biraz garip olabilir ama :)  siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Değerli görüşlerinizi bekliyorum.



 
@yer_ucagi_34 Henüz gelmediği için ikisini de kullanma fırsatım olmadı ancak kalite ve konfor anlamında Golf'ün üstünlüğünün devam edeceğini düşünenlerdenim. Yine de tasarım ve fiyat-performans anlamında Leon'u önde görüyorum.

 
@smhk güzel araç, hangisi tercih ediliyor, 2021 sonundaki satış rakamlarıyla anlamış oluruz.

İkisinin de fiyatı aynı olsa hangisini seçerseniz?

Leon kendine baktırıyor, bence Golf hayran bırakıyor.  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Golf 8 golf olsa kıyaslayalım da 7.5 la kıyaslamak isterim ve 7.5 tabi ki açık ara yine alır her anlamda. Ancak leon tasarım anlamında gerçekten ortaya bir şey koymuş gibi arka kısım sağlam. Golf 8 den de böyle bir gelişim beklerdim...

 
@ogzogz Amatör olduğunu farkındayım, forumdaki Leon konusunu hatırlamıyorum. Henüz gelmediği ve test sürüşü yapamadığım için izlediğim videolar ve okuduğum makaleler kadarıyla araç hakkında bilgiyle sahibim. Tercih edeceğiniz modeli yazsanız daha mutlu olurdum ama yine de teşekkür ederim yorumunuz için.

 
İkisini de alamayacağım için birşey diyemeyeceğim  :D

Ama Haziran'da Style Leon mu Comfort Golf mü kararsızlığımız çok kısa sürede Golf almakla sonuçlanmıştı iyi ki de öyle olmuş..

 
@smhk leonun tasarım önde miii? ciddi olamazsın ... 

far tasarım öncekine yakın, ızgara ve burun focus kopyası nerdeyse.

stoplar niye sağ sola taşmış anlamadım. 

kısaca Golf 8 forever !!!!

p.s. incelerken izlenme sayınızı artırdık en azından

 
@Kysr038 Şu an ülkemizde mevcut kasalar arasında ben de Golf'ü seçerdim ki öyle yaptım. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

 
@Seastar76 Golf 7.5 ön far grubundan sonra 8'i hiç beğenemedim maalesef. Leon'un güncel far grubu tasarımı zaten hoşuma gidiyordu ve yeni kasada bu tasarımı devam ettirdiği için beğendim.

 
@Furkan6616 Aman hocam leon golften uzak dursun ..  :angry: :lol:

@ogzogz Hocam paylaşılan içerikte bu kadar da rahatsız olunacak bir art niyet olduğunu düşünmüyorum. İzleyip izlememek size kalmış sonuçta. 

 

Geri
Üst Alt