ŞOFÖR TARAFI RÜZGAR SESİ PROBLEMİ


ssergens

Üye
Katılım
24 May 2019
Mesajlar
31
Tepkime puanı
9
İsim
sergen
Herkese merhaba,

2015 golf 1.4 tsi aracımda 90-100 km hızlardan itibaren sol kelebek camı taraflarından rüzgar sesi gelmektedir. Bakım için Erel yetkili servise götürmem de bu sorunu onlar bile çözemedi kronik deyip geçtiler. ve cok can sıkıyor hele yüksek hızlarda ses acaip şiddetleniyor. Bu durum ile karşılaşan oldu mu? çözümü nedir? yardımcı olursanız sevinirim.

 
Google: Golf 7 cam fitili ruzgar sesi alma cozum yazarsaniz fitil mevzuu yuzde 80 probleminizi cozecektir.

 
Upvote 0
O sorun bende de var aynı araç ama çok kafama takmıyorum ayrıca Erel'i tavsiye etmiyorum


...

 
Upvote 0
aynı sorun bendede vardı,rüzgarlık öncesindede ve sonrasındada.hızım 100 ü bulunca bariz ortaya çıkıyordu.
tamaş servisteki test yapacak olan şahısa sordum ''bunun yüksek hızlarda rüzgarın cama çarpıp çıkardığı ses'' olduğunu söyledi.
bende ''yeni arabalardada bu sess varmı böyle birşey nasıl olur?'' dediğimde ''evet var'' dedi, çaresiz ve gizliden gizliye umursamaz bir şekilde.
milletin içi geçmiş kimsenin hiçbirşey umrunda değil ne yazıkki,yetkiliye gidiyorsun yine bilen yok araştıran yok.
 

 
Upvote 0
@memin hocam millette hal derman mi kalmış döviz kur almış basını gitmiş maalesef insanlar geçim derdine düşmüş :(  

 
Upvote 0
@mufayu evet Erel benim için bitti.  peki siz bakım için arabanızı götürdüğünüz de tespit eden oldu mu bu sesin nereden geldigini?

 
Upvote 0
@Kingslayer bu ayrı bir en önemli konu aslında konuşacak tartışacak yapılması da gereken o kadar çok şey var ki ama işte bazen de sırf kafamız dağılsın vs diye böyle ufak sorunlara yöneliyoruz

 
Upvote 0

@memin cama çarpıp çıkan ses ise neden sağ tarafta da gelmiyor ki? Sadece şöför kapısının orda yüksek ihtimal kelebek camının oradan 100 km/saat hızı geçtiğim an gelmeye başlıyor 150-160 da zaten cidden aşırı rahatsız ediyor. Yetkili servis sağa baktı sola baktı bulamadı. Araçta değişen yok ama kronik deyip geçildi. Ben de Erel’e götürmüştüm ama cidden tavsiye etmem.

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt