Retrofit Nasıl Yapılmaz!


İşçilik de zayıf bu seneki araç olmafı ya

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Bunun videosunu izlemiştim kampanya açıklanırken. Araç 170 binlerde, şanzıman dsg araçta bi Xenon farlar falan var. Öncelikle bu araç zaten ‘hediye’ edilebilecek bir araç değil. Fazlasıyla yıpranmış. Sonrasında ise bunlar golf r ayağına muhtemelen orjinal bi xenonları söküp çakma çift u LED falan takacaklar iyice berbat edecekler. Allah ellerine düşürmesin. Doğan kabakta işten mı anlamıyor yoksa apaçi midir yoksa derby le alakalı mı bilmiyorum bunu güzel gibi sunacaklar. Ya aklım almıyor kim ikinci el arabayı hediye eder ki

 
Valla bu sponsporlu şekilde yapılan bir dönüşüm projesiyse, derhal bu sponsorluk bitsin bence. İnstagtamda gezerken reklam olarak önüme çıktı, bu reklamın ne yapılana ne de yapan adama bir hayrı olur. 

 
Bu Youtuber arkadaşı önceden takip ederdim de sonra popülerlik uğruna yapmadığı şey kalmayınca takip etmeyi bırakmıştım. İyiki de takip etmeyi bırakmışım. :D   Bu arada döşemeciyi de açıklasalarmış keşke, gitmez millet hiç olmazsa. :)  

 
Normal koltukların üzerine deri kılıf konmuş gibi duruyor,orjinalliği kaybolmuş yakışmamış.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Millet, ne kadar tık alırım izlenirim derdinde ve doğal olarak en çok satan araçlardan yani Golf seçerek 'adam amacına ulaşmış' diyorum ve burada da izlenip konuşuluyor. 

Yani koltuk moltuk hikaye..

 
  • Beğen
Tepkiler: SCC
Düşünce güzelde uygulama rezalet. Sorsanız elemana biz bu işi 30 yıldır yapıyoruz der. Doğan kabak önceden takip ederdim fakat ne yaptığı belli olmadığı için silmiştim.

 
Koltuklara dokunmasına gerek yoktu hiç.İlla dokunacaksa çıkma r line koltukla değiştirebilirdi.Tabi maaliyet fazla olur.

 
Bu araçta birde yağ kaçakları varmış motor indirip yapacaklarmış piyasada elini sallasan golfe çarpıyor sağlam arabamı kalmamış bunu seçmişler araç birde siyah kaplıcaklar maksat içerik çıksın hediye bedeli olarakta 232 bin gibi bir rakam yazmışlar


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Aynen bu doğan kabak kesinlikle arabacı fln değil 18 yaş altına hitap eden bi yutubur olmuş.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
  • Beğen
Tepkiler: SCC


Geri
Üst Alt