Silecek önerileriniz?


ozkangur_26

Yeni Üye
Katılım
3 Nis 2020
Mesajlar
12
Tepkime puanı
8
İsim
ÖZKAN GÜR
arkadaslar merhaba. 2017 model comfortline golf'üm var. Yetkili serviste bakım yaptirirken silecekleri de degistirmek istedim. Ancak uçuk bir fiyat soylediler ve bende internetten siparis verip kendim degistirmeye karar verdim. Bu konuda ki onerilerinizi bekliyorum. Ayrica kayinpederimde de 2017 passat var. O da degistirmek istiyor. Bu 2 konuda yardimci olursaniz sevinirim.

 
merhaba bende tesadüf eseri bir konu görmüştüm pahalı markalardan şikayet edenler olmuştu inwells marka övenler vardı bende 1 takım fiyatına 2 takım inwells aldım 2 aydır aracın üstünde şuanlik bir sıkıntı görmedim 

 
Silecek konusunda BOSCH marka öneriliyor fiyat konusunda ise 150-200 tl arası fiyatı var. Sileceksepeti.com dan bakabilirsiniz 

 
Alacaksaniz Su an hepsiburada da golf 7 icin bosch aerotwin 121tl fiyat cok iyi gecen sene almistim hale cok.iyi durumda kaliteli yani . yetkili servisteki sileceklerde bosch amaa uzerinde bosch yazmio sadece vag yazisi var .

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
3 seferdir vakitsizlikten benzinlikten aldığım silecekle idare etmeye çalışıyorum. 

Her seferinde de tam silmeme iz bırakma problemi yaşıyorum. Silecek yukarı kalkarken problem yok tertemiz, sol silecek yukarı ve orta bölgeden aşağı inerken atlama/zıplama yapıyor camın yüzeyinde, iz bırakıyor. Acaba camımda mı problem var. 

122 liraya Bosch olan problemimi kesin çözer mi bilmiyorum, ya da sudan ucuz 43 tl RBW alsam denesem mi bilemedim.

 

@Kysr038 Hocam camı bir kereliğine mahsus camsil ile silin özellikle o zıplama yaptığı yeri.  Bendeki sileceklerde de eğer yağmur yağdığında oto da çalışırsa atlama yapıyor ama silecek suyu püskürttüğümde tertemiz yapıyor. Camı bir kaç kez sildim gerçi ama bi daha yaptımı hiç dikkat etmedim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt