Golf MK7 Ava Multimedya icin Radyo logolari


oserdo

Yeni Üye
Katılım
10 Tem 2019
Mesajlar
9
Tepkime puanı
2
İsim
Osman
arkadaslar, ben golf7 aracima yeni 10 inc AVA Multimedya taktirdim ama radyo logolari cikmiyor? yardimci olabilirseniz sevinirim, tesekkurler

volkswagen-golf-7-2013-2019-araba-akilla-e679.jpg

 
@oserdo aldığınız yer yardımcı olabilir. Ya da kullanma kılavuzunda, markanın internet sitesinde açıklama vardır. 

 
Upvote 0
Desteği var mı ? Aldığınız yer ile görüştünüz mü ? Eğer desteği var ise Volkswagen sitesinden radyo istasyon logoları indirip usb ye atın ve radyo kanallarına basılı tutarak yüklemeyi deneyebilirsiniz. 

 
Upvote 0
@uranusgrey_golf henuz donmediler, ben VW sitesinden logolari indirdim, deneyecegim, tesekkurler
Rica ederim. Önce şunu bir deneyin isterseniz radio girdikten sonra önce ayarlar kısmında “istasyon logoları” gibi bir yer varmı bakın birde radyoyu kaydettikten sonra uzun basılı tutun ayarlara girerse eğer Logo yükleme seçeneği varmı bakabilirsin

 
Upvote 0
@sarayutku Ustadim gercekten hos bir cihaz, hatti henuz acilmadi, birkac gun surebilir dedi servis ama ben cep telefonu ile bagladim, gayet basarili, sanirim onceki kucuk ekrana alistigimiz icin bunun ekrani cok buyuk geldi, ama benim hosuma gitti, resimde atarim en yakin zamanda.

 
Upvote 0
@sarayutku hocam cihaz fena degil, mutlaka ekstradan mikrofon istiyor, bazen cok zor duyuyor, ama tepkiler iyi. PiP (resim icinde resim) modu guzel olmus, ana ekranda alttan oynatabilme ozelligi guzel. ama hala guvenlik gerekcesiyle hareket halinde bloke ediyor videolari ve her defasinda sistem ayarlarindan acmak gerekiyor. bilmiyorum bu konuyu cozen oldumu?

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt