Orjinal 7.5 highline stop hk.


Golfmk7

Üye
Katılım
29 Mar 2018
Mesajlar
229
Tepkime puanı
89
İsim
Erdem
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum.

Abim aracına 7.5 highline LED stop alicakmis bir arkadaşından . Kayar olmasını istiyor ama emin olamadik. Oem araçla gelen stopta Kayar özelliği varmıdır ? Eğer yoksa kodlama vs ile olabiliyormu? 

Biraz acil 2 saate almaya gidicekmis abim. İlginize çok çok teşekkür ediyorum

 
Eklemeyi unutmuşum. Abimin araç 2013 halojen stoplu highline 

 
Soldaki Golf 7.5 Comfortline ve Midline Plus'da gelen halojen stop. Sağdaki ise Golf 7.5 Highline'da gelen dinamik yani kayar led stop.

Aslında buna dair forumumuzda yüzlerce konu var hocam. Araştırırsanız herşeyi kolayca bulabilirsiniz. Satıcının aracı Golf 7.5 Comfortline ise büyük ihtimalle soldaki stoptur, ekstra opsiyonlu değilse.

image.png

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@AhmetCakmak soldaki araçtaki stoplar Led DİE biliorum yaniliosam kusuruma bakmayin 
Estağfirullah ne kusuru hocam. Bazı yabancı VW ülke sitelerinde halojen, bazılarında led olarak geçiyor. Tam olarak teknik detayı nedir bilgim yok. 

@AhmetCakmak Hocam çok teşekkür ediyorum. Haklısınız evet . Stoplar sağdaki modelden. Bu sağdaki modellerin hepsi Kayar anlaşılan 
Bu arada neden sattığı da önemli. O arkadaşın aracı Golf 7.5 Highline ise kimse Highline aracındaki orjinal stopu satmaz, sonuçta yine aynısından takmak durumunda kalacak. Replika stop olmamasına dikkat edin. Orjinal üzerinde parça no olur, replika daha hızlı kayar sinyali.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

@Golftdi dörtlüler açıkken frene basarsan 7.5 highline stopta adeta arka tarafta görsel şölen oluyor, birde araç koyu renk ise tamam

 

Geri
Üst Alt