Şerit Takip Sistemi Yardım


ROTHMANSSS

Üye
Katılım
8 Ocak 2019
Mesajlar
87
Tepkime puanı
71
Konum
istanbul
İsim
ilker
Herkese merhabalar iyi forumlar aracım 2017 high. tiguan ön camı şerit takip destekli olarak kaskodan değiştirmek istiyorum geri kalan parçalar kodlama montaj için yardımcı olabilecek var mıdır aramızda ? Sanırım golf 7,5 ile aynı parçalar. Parçaları Aliexpressten'mi almak daha makul olur yoksa bu işi yapan kişi veya kurumlarla mı ? Fiyatlar cam dışında her şey dahil 2500-3000 arasında. Teşekkürler

 
bende hep merak etmişimdir, nereler sökülür takılır. 

 
Benim düşüncem; fiyat performans retrofiti. Hem az parça alınıyor, hem fazla sök tak yok. Tabi cam değişimi şart. Onu zorunlu değişim olarak düşünürsek ( kırık çatlak ) fiyat da makul. Ama parça fiyatları aldı başını gitti. 

 
@İlker34 Camım çatlak kaskodan değiştirmeyi düşünüyorum eğer ki bir pürüz çıkartmazlarsa ve böylece cam maliyetinden kurtulmuş oluyoruz o da yaklaşık 2500 3000 tl sadece cam fiyatı. Geriye diğer parçalar kalıyor kodlama montaj vs. 2500 3000 buluyor bir kaç yere sordum ama değecek bir retrofit olduğunu düşünüyorum tabela okuma ve uzun far asistanı için bile tercih edilir sık uzun yol yapan birisi için.

 
Merhaba günaydın. Bende de 2017 comfort var şerit takip için yinede ön cam değişmeli mi ? Gerekli malzemeler nelerdir birkaç aliexpress ürünü buldum ama emin olmadan almak istemedim :)

 

Geri
Üst Alt