Azerbaycan


Azeri gardaşlar kendi işlerini kendileri hallettiler.

Biz burdan yanındayız / beraberiz gazları versekte??? 

21. Yüzyıldayız sene 2021 artık.

Bizim psikoloji halen şu ?

Yaaa beylerrr  mahallenin  pazarında  bizim Tahir abinin bacısına sarkmışlar ? Kuşanın sopaları palaları namus savaşına gidiyoruz.

Gençlikte Kavgayı ayırmaya giden babayigit arabulucu tipler vardır? 

Bir bakarsın yere serilmiş.

O gün bugündür kavga ayırmam seyrederim !!!

 
@Savatage yalnız artık savaşlar soğuk savaş olarak gerçekleşiyor genellikle. Son yıllardaki Türk halkındaki değişime de bakabiliriz bunun için. En büyük soğuk savaşta bana göre ayrıştırmazdır, o senden değil bu benden değil vs gibi. Siz de Azeri demişsiniz ama Azeri söylemi Sovyet lider Stalin tarafından uydurulmuş bir şeydir. Azeri diye bir şey yoktur bunu sanatçı Azerin de söylemişti. Azerbaycan Türkü dür onlar.

 
Tabi ki kalbimiz gönlümüz Azeri Türk kardeşlerimizle birlikte. Bence ermenistan halkı bu savaşa karşıdır. Adamlar açlıktan kırılıyor, çoğu ermenistan vatandaşı Türkiye'de Azerbaycan'da İran'da kaçak olarak çalışıyor. Ama fransa ve abd'deki zengin ermeni diyasporası Ermenistan siyasetine yön veriyor. Aptal ermenistan hükümetinde akıl olsa; rusya, abd, fransanın gazına gelmez, Türkiye ve Azerbaycan'la dostluk ilişkileri yürütüp, ülkesini zenginleştirirdi. Savaştan kimseye fayda gelmez. Türk milleti barış severdir, kadına çocuğa yaşlıya kurşun sıkmaz, ama saldırılara karşı da en sert cevabı verir. Aklı olan Türklerle düşman değil, dost olur. Bizle dost olan kazanır.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sevr e göre bugün en fanatik atatürkçülerin trabzon ve RİZEDE olması lazım (öyledir sanırım)

Fesliye selam olsun ! 

Armenia için zor durum tabi ...(bu haritadan bugünkü durumlarını kabullenmek)

Screenshot_20201004-131902.png

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Savatage Sizin Atatürk'le sorununuz mu var hocam? ya da sıkıntınız mı var?

 
@Savatage hocam git o zaman başka ülkede yaşa burada yaşayıpta ülkenin kurucusu arkasından böyle saçma konuşamazsın. Ne insanlarla muhattap olur olmuşuz haberimiz yok

 
Bu şekilde anlamsız sualler soracaksanız ,,, beni yormayın.

Sorduğunuz soruyu silin !!!

 
Hiçbişey diyemedim ? 

Açıkça okuduğumu anlayamacak kadar yorgunum deyin (mesleğinizi biliyorum) zordur anlıyorum

 
Hocam görüyorum ki toplumda görüş ayrılığı yaşadığımız insanların sayısı epey artmış duruyor, herkese laf anlatmak bir yere kadar diye düşünüp yazmanın gereksiz olduğuna karar verdim 

 
Konu yanlis anlasilmalara neden olabilecek noktaya gidiyor gordugum kadariyla.Acim bi kaza gunlugu 4 konusu huzur icinde cozelim bunu buyumesin :)

 


Geri
Üst Alt