2016 1.2 TSI Comfortline Manuel ne kadar eder?


Ihsan_Dinc

Üye
Katılım
29 Nis 2017
Mesajlar
176
Tepkime puanı
175
Konum
Bandırma
İsim
İhsan Dinç
Merhaba arkadaşlar. Aracımı bu ay içinde değiştirmeyi düşünüyorum. Hatta bu akşam yıkayıp fotoğraflayıp sarı siteye koyma planım var.

2016 1.2 Tsi Comfortline manuel kazasız boyasız hasar kayıtsız aracım ne kadar eder acaba? Aklımda yaklaşık bir fiyat var ama değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Pasifik mavi, içi siyah, hız sabitleme, ön arka park sensörü, katlanır aynalar, çerçevesiz kararan ayna ve far sensörü, yer tasarruflu stepne mevcut. KM 81xxx.

Şimdiden teşekkürler.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
180 ila 190 arası yapar bence bu ara burda bu konulardan çok var : ) eğer ihtiyaç yoksa bence biraz daha beklemekte yarar var hocam Tercih sizin [emoji106]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
@hsyn Bekledikçe km ilerleyecek hocam. Üzerinde 20.000 gibi bir şey koyup 1.4 TSI Highline manuel alma niyetim var. İlana koyacağım bakalım bu akşam. Yorumlara göre de fiyatı netleştireceğim.

 
@İhsan Dinç Merhaba bende bugün araç değerlemeye baktım bu fiyatlar çıktı, benim aracımda comfortline'a ek olarak anahtarsız giriş çalıştırma, sürüş konfor ve ışık paketi var. Satıp almayı düşündüğüm araba 2017 ve üzeri 1.0 tsi golf highline o da 270 bin tl den başlıyor hasarlıları. Kendi hasarsız düşük km aracımı 190 bin tl ye satsam bile üzerine 80 bin tl koyup yeniden golf almak ne kadar mantıklı bilemiyorum, aynı şeyler sizin içinde geçerli bence  (y)

Araç değerleme.jpg

 
@serkan_kala O kadar yüksek fiyatlara çıkmaya uygun bütçem yok maalesef. O kadar fark vermeyi düşününce arabayı elde tutmak çok mantıklı dediğiniz gibi.  2015 - 2016 manuel standart 1.4 TSI Highline almayı düşünüyorum. 200-220 bin TL civarı ilanlar var. KM olarak da 45.000-65.000 bandında hatasız araçlar. Satıp hemen alabilirsem değiştirmek mantıklı geliyor. İlana koymadan da yazacağım fiyatı forumda netleştireyim dedim. Bakalım hayırlısı.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
220 bin tl sarı sitede ortalama bende koysam 220 den aşağı koymam benim araçta 70 binde

 
@Yunus Emre Hocam 220 Bin TL bizim araçlar için epey yüksek kalır. Gerçi bir süre sonra normal olur o fiyatlar. Artış duracak gibi değil. Sonu hayır değil bu işin ama neyse.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Musaaksoy Tam almayı planladığım km motor-şanzıman kombinasyonu. Renk çok güzel cam gibi ama koyu renk araçlara soğuk bakıyorum. En ufak tozu kiri gösteriyor. Şu an 3. golf aracımı kullanıyorum. İlk ikisi beyazdı. Şimdiki olan Pasifik mavi de çok güzel bir renk ama sürekli yıkamak istiyor.

 Ayrıca 3'ünün de içi siyahtı. İç mekan siyah olmalı. Açık renk iç mekana bir türlü alışamadım.

 
@İhsan Dinç açık iç mekan emin olun sizi daha mutlu edecektir. Attığım renkteki araçta güzel bir jantla çok çok daha iyi duracaktır, buzdolabı beyazı artık bakılmamalı diye düşünüyorum. attığım aracın sanırım cam tavanı yok, gördüğüm kadarıyla tek eksisi bu gibi duruyor bence ama, sohbet ortamında öylesine attım. Ciddi alacak olsaydım kesinlikle bir görüşürdüm araç sahibi ile

 
@Musaaksoy Hocam aracı satmış olsaydım mutlaka değerlendirilecek bir araç olurdu. Cam tavan pek tercih etmiyorum. Şu anda hem bütçem yetmiyor hem de ses konusunu hiç bilemiyorum. Herkes ses yapıyor diyor ama hiç de kullanmadım açıkçası. 

İç mekanı temiz tutamazsam çok sinir olurum. Gözüme batacak en ufak leke olacak diye uzak duruyorum. Araç satılsın bakacağız artık.

 

İlan vermedim henüz 193.000 tl yazmayı planlıyorum. 189-190 bin aralığında da gider diye düşünüyorum. Az mıdır çok mudur karar mıdır ne dersiniz?

 

Geri
Üst Alt