Üstadlar ampül tercihiniz lütfen


Algoritmix

Üye
Katılım
28 Nis 2020
Mesajlar
41
Tepkime puanı
10
İsim
Erdal
aracım 2014 comfortline golf7 dizel 1.6 Tdi
Arkadaşlar merhaba arka stop Bagaj kapağındaki ampülleri  İçin ne almalıyım geri vites ışığı dahil tercihiniz nedir sizden ricam yardımcı olursanız sevinirim.

bu arada ön normal farlarım yetersiz orijinalliği bozmayacak şekilde direk takabileceğim beyaz ampül olarak ne takarsam randıman alırım şimdi üzerinde osram h7 55 w standart ampüller ama yetersiz 

arıza yakmayacak kodu ve modeli yazarsanız alım yapmak istiyorum tşkler .

 
Merhabalar. @zulalyolhocam biliyor bende ondan alıyorum çok memnunum yardımcı olur sana pm at istersen 

 
@Algoritmix Hocam ben de geri vites bagaj ve makyaj ampullerini lede dönüştürdüm, zülal yol arkadaşımızdan aldım gayet memnunum.Ön farlara gelince ben de muzdariptim.Şİmdi kısalara Ring marka aldım tam beyaz değil ama sarıdan 2 tık  daha beyaz. ve osramla aynı ürün.Ben hepsiburada üzerinden https://yeniisikoto.com/tr/

firmasından aldım.Bülent bey çok ilgili ve bilgili bi arkadaş arayıp göreüşebirlniz.Saygılar..

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
 @Algoritmix bütçeniz varsa osram kadar kaliteli ve yüksek can bus'lı photon markanın milestone serilerine göz gezdirin derim.
mavera oto türkiye distribütöründen güvenle alabilirsiniz? ayrıca forumdaşlarımızdan birisi led ampulü b yeni aldığı fara uymadığı boşa çıkmıştı onun  için satıyordu.
ilgilenirsen satmadıysa mesajlaşın o üründe çok güzel üst seri bir üründür.




 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@smhk keşke hocam..ben o yüzden içime sinmeyen bişiy üstelik başkalarını rahatsız eden bir ledi takmak istemedim.Ek bilgi olarak şunu diyebilrim size; osram Golf7  ler için halojen farlarının yerine Ful ledli far üretmiş.Asya makine ön siparişle Ülkemize getirtiyor.Fiyatı tuzlu ama 8,500 TL cik.. :)

 
@cengiz74  Bahsettiğiniz ürünü biliyorum hocam. Aracım Highline olmasaydı öyle bir retrofit düşünebilirdim. Her gün merceksiz fara led takıp gezenleri gördükçe sinir katsayım yükseliyor. Ayrıca far camları halojene göre tasarlandığı için kendilerine de zarar veriyorlar ama farkında değiller.

 
@smhk Hocam peki sizin farlarda led var mı? uled mi bi xenon mu?

 


Geri
Üst Alt