Helojen farlar için beyaz ampul önerisi


Tayyip3458

Üye
Katılım
17 Eki 2019
Mesajlar
45
Tepkime puanı
11
İsim
Tayyip
Cümleten Selamun Aleyküm. 2014 golf7 aracımın heljon farlarına h7 beyaz ışık takmak istiyorum nıken led xenon taktım aşırı göz aldığı için 2. Gün söktüm ampul tavsiyeleriniz nedir yada nasıl bir çözüm bulabilirim. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Philips H7 Diamon Vision veya bütçeniz müsaitse Extreme Vision tavsiye ederim. Hem gözü almaz hemde sarı ışığı beyaz olarak sunar.

 
Beyaz halojenler, standart bir ampulün camını maviye boyayarak yapılıyor. Zaten güzel bir aydınlatması olmayan ampul iyice filtreleniyor. Özelikle hafif ıslak siyah asfaltta önünüzü göremezsiniz.

Ama benim icin sadece görünüş onemli diyorsaniz philips diamond vison guzel bir secim olur.

 
Tam beyaz olmasa da beyaza yakın bir çözüm olarak osram nightbreaker serisi ampullere bakmanızı öneririm. Normal halojenden daha kaliteli bir aydınlatma alırsınız. Forumda araştırın bu ampulu. Serileri hakkında ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
@Tayyip3458 As hocam benim de aynı yıl ve model aracım var.Ben de halojen ampullerin aydınlatmasından memnun değildim.Ben de bir süredir ampul aramaya başlaıdm philps raicin vision taktım fena değildi uzunlara da hepsibuarada dan H15 photon aldım ama mavi ampullerden memnun kalmadım  ve philpsler yanında daha sarı kaldığı için onları da iade ettim.Şimdi yeni ışık otomotiv firmasnından ring marka H7 aldım tam beyaz değil ama sarıdan daha açık satıcı bülent bey'in tavsiyesi üzerine aldım.Osramla aynı üretim dedi bunu tavsiye ediyorum herkese dedi.Ayrıca bu firma orjinal led farlardan da getireceğini söyledi.Olmadı onlardan satın alırız.Bi sorunuz olursa cevaplarım

( https://yeniisikoto.com/tr/   )

 

Geri
Üst Alt