Logo Geri görüş kamerası


Katılım
2 Ağu 2020
Mesajlar
55
Tepkime puanı
14
Konum
Malatya
İsim
Ahmet
Herkese merhaba, Nasipse yakın zamanda 1.4 tsi manuel bir araç alacağım mk 7.5 vw araç alma niyetine girdiğimden beride çeşitli yerlerden bilgiler edinmeye çalışıyorum. Alacağım araç comfortline paket. Edindiğim bilgilere göre geri görüş kamerası takılabiliyormuş destekliyormuş yani. Bu kısım güzel benim için. Sonrasında bu işin maliyetini araştırmaya başladım. Çok farklı fiyatlar geziyor ortalıkta. O yüzden burada sizlere sormak istedim. 

1) Kullanılan kamera gerçekten söyledikleri gibi orjinal midir ? Orjinal logo kamera diyorlar çünkü :) acaba kelime oyunu mu var arada ? Çünkü montaj dahil 3 bin lira servis rakamına göre baya ucuz geldi bana :)  

2) Eğer ürün aliexpress ürünüyse satın alabileceğim bir link var mı ? Destekleriniz için teşekkürler.

 
Merhaba,

İşlemi serviste yaptırmanız durumunda takılan ekipmanlarda ayrıca garantide alırsınız, bir sorun yaşadığınızda servise gidip muhattap bulabilirsiniz.
Ayrıca aracınız garantili ise garantisi devam eder.

Arada çok fark yok ise servisi tercih etmeniz daha faydalı olur.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Crazy84 Açıkcası araçlarımla kendim uğraşmayı severim. Parasında değilim işin hobi gibi oldu daha önce ford aracım vardı bakım harici herşeyi kendim yapıyordum. Aracı havaya kaldıracak ekipmanım olsa yağını bile kendim değiştiririm biraz hastalık haftasonlarımı böyle geçirmeyi seviyorum :)

 
@Crazy84 ben dün servis montajlı geri görüş kamerası gördüm. Elektrik bağlantısını sigortanın ayağına sarmışlar. Boşverin hocam servis kendi işini yapsın. Bunlar onların yapacağı işler değil. 
Kesinlikle katılıyorum .Servisler maalesef bu konularda yetersiz kalıyorlar. Çalışan ekip standart hale gelmiş yağdır bakımdır şudur budur. Ben servis personelinin kodlama ile retrofit ile uğraştığını su ana kadar görmedim. Benim de duydugum orjinal stopları comfort araca bağlayamadılar diye görmüştüm 

 
[mention=11839]HONEY[/mention] [mention=9803]zulalyol[/mention]takip
Ben kullaniciyim


Zulal ustad satici


İslev olarak plaka kamerada cok iyi is görüyor

Ama orjinal görünümlü havali civali olsun butce de varsa logo öneririm
 
Hareket çizgileri araç sabit duruyorken 7.5 kasalarda direksiyon yönüne göre hareket ediyor mu peki ? En çok merak ettiğim konu bu. Orjinal fabrikasyon teyip var üzerinde kamera destekliyor teyip anladığım kadarıyla direksiyonda sanırım bunu algılayacak çözümde mevcut sis farları direksiyon döndüğünde yanıyor çünkü. Anlatabildim mi bilmiyorum ama asıl amacım direksiyon döndüğünde araç hareketsizken bile çizgilerin hareket edebilmesi :)

 
Kesinlikle katılıyorum .Servisler maalesef bu konularda yetersiz kalıyorlar. Çalışan ekip standart hale gelmiş yağdır bakımdır şudur budur. Ben servis personelinin kodlama ile retrofit ile uğraştığını su ana kadar görmedim. Benim de duydugum orjinal stopları comfort araca bağlayamadılar diye görmüştüm 
Valla açıkcası beni bu tür işlere zorlayanlar servis çalışanları oldu. Ford aracımda anahtarsız giriş için gittiğimde öyle şeyler söylediler ki bana sanki arabayı yakacakmışım gibi korktum. Sonra siz yapsanız ne kadar dedim bizde yapamayız malzeme tedariği çok zor denildi. Gittim aldım kapı kolunu yurtdışından bilerek götürdüm servise boyattım. Adamlar şaşırdı kaldı. Sonra o işlemi yaptım bilerek yine gittim gösterdim nasıl yaptın diyor. Azcık kafanı kullansan sen benden iyisini yaparsın demeyi çok isterdim ama diyemedim :)  O yüzden servisin işi olmayan şeyler harici bu tarz işlemler için servise yada bir ustaya gitmek istemiyorum :)

 

Hareket çizgileri araç sabit duruyorken 7.5 kasalarda direksiyon yönüne göre hareket ediyor mu peki ? En çok merak ettiğim konu bu. Orjinal fabrikasyon teyip var üzerinde kamera destekliyor teyip anladığım kadarıyla direksiyonda sanırım bunu algılayacak çözümde mevcut sis farları direksiyon döndüğünde yanıyor çünkü. Anlatabildim mi bilmiyorum ama asıl amacım direksiyon döndüğünde araç hareketsizken bile çizgilerin hareket edebilmesi [emoji4]
Evet hareket ediyor cizgiler durdugu yerde
 

Geri
Üst Alt