Golf 7 autohold sorunu.


purista

Yeni Üye
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
17
Tepkime puanı
2
İsim
Melih
Arkadaşlar merhaba,

Forumdaki konuları inceledim fakat sorunuma dair bir konu başlığı bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Aracımı hep autohold açık kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamamıştım fakat son 2 3 gündür düz yol, yokuş, bayır,  gerivites(park) farketmeksizin autohold u araç bırakmıyor ve kalkışa izin vermiyor. boşa alıp tekrar vitese geçirince 2 3 kerede anca kalkış yapabiliyorum veya autohold u kapatıp öyle devam edebiliyorum yoluma. Ne yapmam gerekiyor ciddi bir sorun varmıdır deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. (araç 2016 golf 1.6tdi midlineplus 90k)

iyi forumlar dilerim.

 
artı olarak birşey daha belirtmek isterim. emniyet kemerim takılıydı bazı konularda bununla ilgilli yazı yazılmış. teşekkürler.

 
Upvote 0
hocam start stop genelde kullanmıyorum ama bugün denedim onuda devreye giriyor sorun yok o tarafta. kafama cok takıldı bu mevzu ya masraf cıkarmaz inşallah.

 
Upvote 0
şoför kapısı açıksa autohold devreden cıkıyor diye biliyorum ama sorununuz bununla alakalı değildir büyük ihtimalle.Umarım en kısa sürede sorununuz çözülür.

 
Upvote 0
Yok hocam aktif trafikteyken oluyor sofor kapısı kapalı tabiki

 
Upvote 0
[mention=11839]HONEY[/mention]değerli hocam bi fikrin var mıdır konuyla alakalı? 
Ustadim

Bu konularda cok comezim yanlis bilgi yonlendirme yapmak istemedigimden yorum yapmadim

Sahsen basima gelse basit islemden başlardim

Akü kutup basini söker 5-10 dakika bekleyip takip denerdim
 
Upvote 0
Eyvallah deneyeceğim. 

Acıkcası 3kalkışta olmuyor ama 4.de oluyor son 3 gündür cok fazla trafikte kaldım dur kalk vs hep boşa aldım anlıkta olsa oda belki yıpratmış olabilir. Neyse deneyeceğim saolasınn

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt