Golf 7 multimedya tavsiyesi Composition Colour


kaan10

Yeni Üye
Katılım
31 Ağu 2020
Mesajlar
7
Tepkime puanı
3
İsim
kaan
Arkadaşler merhaba , 2012 model golf 7 comfortline araç sahibiyim aracımın multimedya ekranı eski Bluetooth özelliği malesef yok buda beni rahatsız etmeye başladı bundan dolayı araştırmaya başladığımda karşıma Composition Colour diğe yeni kasalarda olan ekran çıktı 2.000 tl fiyat aldım app connect özelliği falan var bir kaç yerden çindeki volkswagende bu kullanıyor vs dediler.

Sizce taktırmaya değer mi taktıran arkadaşlar radyo seslerinde bozulma vs oluyor istanbul içi taktıran varsa nere de taktırdı bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler sağlıklı günlerde sağlıcakla kalın.

 
Bence @zulalyolile iletişime geç derim. Sabit bir ürün istiyorsan elinde var mıdır çok detay bilmiyorum ama bende 2015 MidlinePlus var. Bluetooth falan hiç bir şey olmayan bir cihazdan Carplaysiz bir ürüne geçtim ama aşırı memnunum. Carplay’den de @tiesayhocamın yorumlarıyla vazgeçmiştim. Zülal abinin önerileri olabilir belki. 

 
ben 1 yıl kullandım çok memnundum rcd330 dan ama büyük ekran olsun diye değiştirmiştim.

tam fiyat performans ürünü daha iyisi o aralıkta yok.

ses konusunda da inanın ben hiç fark hissetmedim. sd card carplay de fark yok bence belki radyo da vardır ama onun da farkını hissetmedim hiç.

 
[mention=19609]Tahairfan[/mention] Hocam Çinli ekranı forumda beğenmeyen çoktur .Fakat Midline Comfort araç için en iyi uyumlu ekran rcd330 CarPlay bu bir gerçek.Ses kalitesi falan kişiden kişiye göreceli kavram tabi .Ben RCD 330 her zaman golf  için önerimdir.
Kesinlikle cihaz fiyat performans ürünü katılıyorum
 
Rcd 330 hem görsel hemde fonksiyonel olarak sizi tatmin eder, ama hiç biri 8” discover pro yerine geçemez. Çıkma MIB2 craclı bir pro bulmanızı öneririm.

 
Bir medya kaç kişiyi rahatsız ediyor şaşırtıcı. Resmen çay kaşığıyla özellik ekliyorlar arabalara. Üzücü gerçekten. Japon araçlarını bu sebeple hep beğenmişimdir ancak golfe biniyoruz işte...

 
@kaan10 Forumda alışveriş bölümlerinde ürünler var sadece bluetooth'a ihtiyaç duyuyorsanız mk 7.5 dan çıkma ekranlar var. soket sokete uyumlu. bir tek bileşen koruma kaldırtarak halledebilirsiniz. ama bu cihazlarda carplay vs desteklemez. bende forumdan bir arkadaş ile anlaştım haftaya taktıracağım deneyimlerimi paylaşırım acelen yoksa.

bu konudan takip edebilirsiniz: 




 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mideline plus araçlar için çerçeveyi de değiştirmeden kullanabileceğiniz rcd330 lar var. Rahatlıkla kullanabilirsiniz

 
Telefonunuz iphone ise carplay velinimetini kullanmamak hata olur. Rcd330 öneririm. Yok multimedya navigasyon spotify hiç işim olmaz diyorsanız standart multimedya ses kalitesi bi tık daha iyi.

 

bahsi geçen tüm cihazları bazılarını az da olsa görüp kurcalamış olarak yorumlarım şöyle.

5" Cihazın ses kalitesi uyumluluğu herşeyi tamam ama blueooth olmayanları ve ekran küçüklüğü dert olabiliyor.

Sadece bluetooth istiyorsanız 5" Bluetooth'lu cihaz takabilirsiniz, tavana mikrofon çekilir ve son derece kaliteli telefon görüşmeleri yaparsınız, mevcut çerçeveniz kullanılır yani yeni çerçeve almanıza da gerek kalmaz.

Ekran biraz büyüsün de isterseniz yine herşeyi ile uyumlu olacak şekilde TR araçlardan çıkma 7.5 Comfort ünitesi olan 6.5 ekranlı cihazı taktırırsınız. Ekranbüyür ve bluetooth gelir. Çerçevenin de değişmesi gerekir. Tavana Mikrofon çekilmesi gerekir. Cihaz araçla tam uyumlu olur ekranlar hata gösterme vs sorun yaşamazsınız.

Bu cihazın çin veriyonunu takarsınız, yine çerçeve değişir. Ek olarak CarPlay ve Android Auto gelir. Eksik olarak bazı menuler hata ekranı vs uyumsuz olur ve çalışmaz. Bence en önemlisi ses kalitesi gerçekten oldukça düşük olur. Mikrofon aletin üzerinde olduğu için yine bluetooth konuşmalarda kalite sorunları olur. CarPlay pek stabil çalışmıyor, takılma geç girme kapanma vs oluyor.

Yeni 8" olan çinli cihaz. Yine çerçeve değişir, maliyet daha yüksek olur. Türkçe olmaz. Ses kalitesi fark edilir derece de diğer çinli cihaza göre iyidir ama orjinaller halen daha iyi ses konusunda. CarPlay gelir ama Android Auto yoktur. Fiziksel ses düğmesi yoktur. CarPlay stabil çalışıyor gördüğüm kadarıyla.  Bluetooth için yine mikrofon üzerinde denemedim ama sorun olma ihtimali var. Menuleri diğerlerine benzemiyor, Android cihaz gibi menuleri var.

Orjinal Highline cihazlar, tahmin edilebileceği üzere oldukça iyi çalışıyorlar ve uyum konusunda da hiçbir problemleri yok. Ses kaliteleri çok çok iyi.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt