Çalınan golf ve hazin sonu


Cok gecmiş olsun kaskonız varmıydı peki bundan sonraki sürec nedir acaba 

 
Bu aracın sahibi Allah bilir sigorta firmasıyla nasıl sorunlar yaşadı. ödemesi vs. sonuçta hırsız anahtarı evden çalmış gitmiş, sigortalarda anahtarla çalınmalarda sıkıntı çıkıyor.

 
@Culture33  Anahtarla çalınma klozu çoğu firmada artık var, polis raporu tutturup bununla birlikte müracaat gerekiyor tabi. 

Benim de merak ettiğim eskiden ruhsat ve anahtar ibrazı isteniyordu. Hadi anahtar klozu geldi ama ruhsatda araçla birlikte gittiyse nasıl oluyor ki? 

Aracı her park ettiğimizde ruhsat taşımam mümkün değil, ben onu kesin bir yerde unuturum / kaybederim. 

 
Anahtarı üzerinde bıraksa o ayrı, ama anahtarı çaldı ise sıkıntı yaşamaz, yalnız şuna üzülüyorum. Golf ucuz bir araç normalde. Bu araç bile parçalanıyor ise durum vahim demekki, leonların farlarına göz dikenler golflere komple göz dikmiş demekki, dijonu neden almamış? Onu merak ettim. Demekki yük etmek istemedi, belki de hediye bıraktı. Kim bilir

 
@tiesay Anahtar klozu geldi ama, haala sıkıntılı sigorta ödemeyi polis raporuna rağmen bizde araştırıyoruz gibi bahaneler sürerek işi zora sokuyor. Ruhsat konusunda da size katılıyorum. dşyelimki ruhsat her daim yanımızda cebimizde, e kardeşimizin işi olduğunda ve aracı alıp gittiğinde ruhsat bizde kalmış olacak, e bir çevirmeye denk geldiğinde ruhsat abimde mi diyecek, tabi ki diyemeyecek dede bile cezayı yiyecek.... 

 
Allah kimseye yaşatmasın. Piyasa bu kadar şişmişken, cezalar caydırıcı değilken ve üretene destek verilmezken daha çok böyle olay yaşanır.

 

Geri
Üst Alt