Sürücü kişiselleştirme ve koltuk hafızası


tunconur

Yeni Üye
Katılım
3 Mar 2020
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İsim
tunc
Selam,

Öncelikle burada paylaşım yapan herkese sonsuz teşekkürler. Birçok özelliği sizin sayenizde buldum, aktif ettim.
Passat Variant B8 Highline 2017 sürüyorum. Haftasonu uzun bir yolculuktaydım, aracımda koltuğu yatak pozisyonuna getirmesi için sürücü kişiselleştirmeden kendime yatak diye bir profil oluşturmuştum ve seçince sürücü koltuğum otomatik olarak hafızadaki pozisyona geliyordu, artık çalışmıyor :)
Sürücü koltuğunun üzerinde bulunan set, 1, 2 hafızaları da aynı şekilde çalışmıyor. Koltuğun motorunda bir problem yok, her yönü ve masajı çalışıyor.
Araçta anahtardan profil tanıma özelliği de var, yani kendi anahtarımla açınca benim koltuk ve diğer ayarlarım, 2. anahtarla açınca tanımlanmış profil ayarları geliyor. Artı olarak giriş yardımı da çalışmıyor. Gariptir ki anahtarı profile tanımlamama rağmen misafir profilinde giriş yapıyorum. Birkaç yabancı sitede koltuk hafızasını sıfırlamak için bir kaç longcoding var, benim aracımda gözükmüyor.

Özetle;

Koltuk hafıza arızasını tecrübe eden birileri var mıdır? Aracımda uzatılmış garanti var, servise de götürebilirim lakin önce benim çözebileceğim bir durumsa bakmak istedim.

Buradaki paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim. Sevgiler.

 
@tunconur Bazen insanlar çok iyi bildikleri şeyleri hatalı yapabiliyor. akıl durağanlığı diyorum ben buna, cep telefonu ile konuşurken cep telefonunu aramak gibi. sizde yedek anahtarı kullanıyor olmayasınız. 

 

Geri
Üst Alt