Media ekranı görüntü gitti


BurDem

Yeni Üye
Katılım
26 Tem 2019
Mesajlar
21
Tepkime puanı
2
İsim
Burak
Arkadaşlar bugün arabayı çalıştırdığımda media ekranı görüntüsü gelmiyor, hard reset denilmiş onu da yaptım hiç görüntü gelmiyor, Park sensörü sesi geliyor ama onun görüntüsü de ekranda yok ne yapmam gerekir. Servis görmem lazım dedi bir şey söylemedi.

 
aracın bakımı mart ayında baya da süre var

 
Upvote 0
@BurDem  bu gece bekletin ve yarın sabah tekrar kontrol edin. Daha sonra müdahale ve servis düşünürsünüz. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Teşekkür ederim öyle bir deneyim, kısa sürede servise gidemeyeceğim zaten randevu için yönlendirilecekmişim ama hala arayan olmadı. 

 
Upvote 0
Araç 2017 model, Media cihazı orijinal, çalıştırdığımda görüntü gelmedi, herhangi bir ses de gelmiyor, radio tuşuna media tuşuna bastığımda bir şey olmuyor, park sensörünün sesi geliyor onun da görüntüsü haliyle yok.

 
Upvote 0
Bu cihaz aşırı ısınıyor. Çoğu kez arabayı kapattığımda cihazın içinden fan sesi geliyor soğutması çalışıyor. Ekrana dokunuyorum alev gibi. Yarın bigün garantisi bitmeden yanarsa değiştiririm diyordum bende. Görüntü yok ses varsa işlemcisinde sıkıntı yoktur ama ekran kartı zarar görmüş olabilir.

 
Upvote 0
Bazılarında radyo çalışıyormuş ama ben de hiç ses yok açılmıyor gibi, benim de korkum o için de bir şey mi yandı acaba diye, biraz sıcakta bekledi sıcakta arabayı kullandım, hava serinken bekleyip tekrar deneyeceğim bakalım, umarım düzelir yani öyle olsun diye umuyorum.

 
Upvote 0
@BurDem mrb. Medyanın sigortası yanmış olmasın. Sarı renkli 20 amperlik bir sogorta.

Benimki yanmıştı da. Medya açılmıyordu. Sigortayı değiştirdim, düzeldi.

 
Upvote 0
Acma kapama tuşuna basılı(yaklaşık 15 saniye)  tutup media reset deneyebilirmisiniz ? 

 
Upvote 0
@pretoria Merhaba, onu da değiştirebilirsem bir deneyim, inceledim çakmaklıkla aynıymış o da sarı 20 amper değişince çalışırsa muhtemelen odur ona göre bir sigorta alınır. 

@forjust1daymedia reset de denedim hiç tepki vermiyor. Bazılarında ses çıkıyormuş, dokunmatik çalışıyormuş ama bende o da yok.

 
Upvote 0

@BurDem işlemci kaynaklı sıkıntı olabilir bende 2013 Caddy RCD310 mediada aynı sıkıntıyı yaşadım yolda giderken birden gitti açamadım ancak park sensörünün sesi geliyordu. Elektronikçiye baktırdığımda işlemcisi yanmış tamirdense yenisini alman daha iyi olur demişlerdi bende polodan çıkma 0 ayarında olanını alıp takmıştım. Park sensörünün hoparlörü harici olduğu için çalışıyor muhtemelen. 

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt