DUNLOP lastik hk.


Katılım
3 Haz 2018
Mesajlar
31
Tepkime puanı
8
İsim
TolgaTolga
Değerli arkadaşlarım yakın zamanda arabama 4 lastik almayi planliyorum.Aracimla gelen orijinal Dunlop lastiklerden almak istiyorum.Yola tutunmasi çok hoşuma gidiyor.Sizin en beğendiğiniz lastikleri de dinlemek isterim.Ayrıca Dunlop eeb sitesi kapali mi?

 
Aracın üzerinde gelen lastik dunlop sport maxx bence cok iyi lastik değil aslında dunloba karşı biraz ön yargım olabilir bunu kırmak adına 4 adet fm800 aldım gerçekten fiyatına göre şahane lastik beklediğimin üstünde cıktı illaki dunlop alıcam diyorsanız fm800 tavsiye ederim.

 
Ben de 2 senedir dunlop fm800 kullanıyorum dijonlarla. Fiyat performans anlamında gerçekten memnunum. Yağmur performansı ve yakıt puanlamasına da bakın derim. 

 
Aracımda dunlop hız lastiği var 225 40 18 92W yol tutuşu olsun vs çok memnunum markadanda memnunum fakat şuna eminimki değişim zamanı michelin pilot sport alırdım 👌😎

 
@Tolga Tolga aracın üzerindeki dunlop lastiği alamazsın çünki Türkiyede satışı yok. Almanyada üretilen lastik onlar ve buraya o modelin ihracatı yok malesef. aynı markanın farklı modelleri var. ben debica yada sava öneririrm f/p gayet iyi lastikler.

 
@Tolga Tolga tyrereviews sitesinden testlere sıralamalara yorumlara bakabilirsiniz hocam diğer lastik markalarını merak ediyorsanız ya da alacağınız lastiğin diğerlerine göre farkını merak ediyorsanız

 
goodyear efficientgrip performance 2 tavsiye ederim. 3000 km dir 225*45*17 kullanıyorum, sessizlik ve yumuşaklık konusunda memnunum. 

 
Daha iyileri var elbet ancak fiyat performans açısından aynılarını alıp devam etmenizi tavsiye ederim.

 
Merhaba, benim de planım bu hafta 4 lastiği değiştirmek. Üzerinde fabrikasyon çıkışı olan michelin energy saver'lar var. Continental premium contact 6, Goodyear efficient grip 2 ve Bridgestone T005 arasında karasızım. İnternet yaptığım araştırmalarda Continental premium contact 6 ve goodyear efficient grip 2 en çok önerilen.

Sizin yorumlarınız nedir?

Bursa'da önerebileceğiniz bir yer var mıdır?

 


Geri
Üst Alt