Araç kaplama önerisi


Raban7

Katılımcı Üye
 
Katılım
8 Tem 2019
Mesajlar
609
Tepkime puanı
692
İsim
-
Merhaba arkadaşlar, 

Aracım sıfır aldığımdan beri 3 senedir benimle. Opak beyaz rengiyle gerek mutlu etti, gerek üzdü. Bende artık renk değişikliği düşüncesine girdim. 

Aslında yarış mavisi rengine aşığım, fakat bu rengin direkt aynısını bulabiliceğimi sanmıyorum. Onun için nardo gri ve siyah detaylar düşünüyorum. Bu konuda sizinde renk açısından fikirlerinizi beklemekteyim. 

Ayrıca en önemlisi kaplama yapılıcak yer. Bunun içinde önerilerinizi ve tecrübelerinizi beklemekteyim 😊

IMG_20200818_143448.jpg

images (13).jpeg

images (12).jpeg

 
Dostum senin durumunu çok iyi anlıyorum. 4 yıl Beyaz 2016 Skoda araca binmiş birisi olarak dedim ki ya Üranüs gri ya Tuksen gri alacağım başka renk bakmayacağım dedim ve tercihim çift renk olabildiği için Üranüs griden yana oldu. Koyu Nardo gri sizi mutlu edecektir ama Siyah renk sizi üzecektir. Ya Kömür grisi tercih edin "Charcaol grey" veya "Nardo grey" benim görüşüm.

 
Nardo gri ve mat siyahın golfe çok yakışacağını düşünüyorum, aracıma yaptırmayı düşündüğüm renklerdi bir ara

 
@uranusgrey_golf benimde önceliğim şuanlık koyu nardo gri 😊 hocam biz ailecek beyazdan kopamadık. Heryer beyaz. Bu aracıda galeride hazır araç olarak aldım. Tabi hazırda beyaz harici araç kalmadığı için hep beyaz oldu 😂

 
@Raban7 r tampon ve piano black detaylar ile aracınız gayet şık ve oem+ görüntüye kavuşmuş.Ama illa renk değiştireyim derseniz foilcover firmasını değerlendirebilirsiniz.Forumdan Anıl arkadaşımızda açık nardo gri renk kaplatmıştı işçilikleri gayet iyiydi.

 
Mat satin mavi   (R tampon nereden aldınız hocam) 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@driver_can  Teşekkür ederim can hocam 😊 önceliğim oem görüntüsü zaten olabildiğince Golf R neyse onu yapmaya çalıştım. Benimde orası dikkatimi çekti. Fiyat konusunda hiç bilgim yok. Fiyat için mesaj attım bakalım ne diyecekler. Birde sgs motorsa sordum. 

 
 Bu aralar eşimde yolda gördüğü nardo gri araçlara "rengi güzelmiş, gittin beyaz araba aldın" diyip duruyor, ilk fırsatta nardo gri kaplatmayı düşünüyordum, ve tabii ki benimde tavsiyem nardo gridir hocam, R-Line siyah detaylar ile nardo gri güzel bir kombinasyon oluyor. 

 
Herhangi bir önerim yok ancak fotoğraflardan görüldüğü üzere nardo gri denen renk şahane olmuş, yazma sebebim de fiyat hocam. Ortalama ne kadara mal oluyor bu işler ?

 
Herhangi bir önerim yok ancak fotoğraflardan görüldüğü üzere nardo gri denen renk şahane olmuş, yazma sebebim de fiyat hocam. Ortalama ne kadara mal oluyor bu işler ?
Bakalım hocam 2 yere fiyat sordum, bende merak ediyorum 😂

 


Geri
Üst Alt