2020 Golf Geri vitesde ayna indirme açtık ancak inmiyor.


uranusgrey_golf

Katılımcı Üye
 
Katılım
29 Ağu 2020
Mesajlar
938
Tepkime puanı
644
Konum
ANKARA
İsim
Furkan
Kodlama başarılı şekilde Zülal Abi ile beraber yaptık.

Menüye "Geri vitesde aynayı indir" geldi onu aktif ettik.

Ancak geri vitese atıyorum inmiyor ama kodlamayı geri kapatırken iniyor ve tekrar normal konuma getirip kodlamayı iptal ediyor.

Hafızayıda açmıştık acaba nasıl ayarlamam gerek ? Belkide oldu ama hafıza en yukarıyı görüyor olabilir.

Not : Ayna tuşu R demi kodlayacağız yoksa Ayna tuşu 0 konumunda iken kodlayıp R yemi alacağız ? Bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerede ? :)

 
Geri vitese taktığınızda R konumunda olması lazım ayna tuşunun, yoksa inmez.

 
@superkartal Evet özellikle baktım R konumunda ayna. Sanırım benim önce aynanın nereye kadar ineceğini Hafızaya aldırmam gerekiyor onun adımları nedir ? El freni çekik şekilde vitesi R alıp sonra Aynamı inmesini istediğim yere indirip vitesi R den çıkartayım mı ? (Araç manuel)

 
Benim bildiğim R konumunda iken ve geri vitese takılı iken ayarlayın ne kadar inmesini istediğinizi sağ aynanın sonra tuşu tekrar 0 konumuna getirin. Sonra tekrar R konumuna getirdiğinizde ayarladığınız şekilde inmesi lazım. Ben öyle yaptım aracımı ilk aldığımda, yanlışım varsa düzeltebilir arkadaşlar.

 
@superkartal Ancak şunu nasıl yapacağım. R ye alıp vitesi geri vitese takıp ayarlıyorum sonra aynayı 0 konumuna getirdim diyelim ayna aşağıda kalıyor. Ben sonra vitesden de çıkıp olması gereken halinemi getirmeliyim ? 

 
Ayna belli bir hıza çıkmadan yada 0 konumuna almadığınız müddetçe çıkmaz eski konumuna.

 
@superkartal Anladım bir deneyeceğim. Belkide araç desteklemiyor bilemiyorum yada belkide kabloyu beğenmedi ama kablom 20.4.1 2020 araçlarda birçok özellik açtık hepsi çalıştı birtek bu olmadı birde LapTimer olmadı.

 
Sonradan kodlanan aynalarda problemler çıktığını okumuştum eski konularda, ama siz yine de benim dediğim gibi bir deneyin.

 
@superkartal Ancak şunu nasıl yapacağım. R ye alıp vitesi geri vitese takıp ayarlıyorum sonra aynayı 0 konumuna getirdim diyelim ayna aşağıda kalıyor. Ben sonra vitesden de çıkıp olması gereken halinemi getirmeliyim ? 
Bir süre ileri gidince ya da DSG ise parka alınca normal yerine gelmesi lazım. Farklı modüllerde farklılık olabilir.

Ayrıca çalışmayanlar için 52-Door Elec.Pass. (sağ ön kapı ayarlarında) da Byte 4, Bit 2 işaretli olmalı (PQ35). 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bazı özellikler nasıl kullanılacağı ya da aktif edileceği ile ilgili bilgiler (araç opsiyonunda varsa ya da sonradan eklemişsiniz)  kullanım kılavuzunda vardır. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@uranusgrey_golf 

1. aynayi Right konumuna getirin

2.vitesi R konumuna getirin

3.Aynayi olmasini istediginiz pozisyona getirin.

4.Vitesi D konumuna getirin.

5.Aynayi giderken olmasi gereken konuma alin.

6.Garantiye almak icin biraz ilerleyin.

Artik calisiyor olmasi geriyor.

 

@Erman Aracım manuel ama D yerine 1. vites alsam olur dimi ? Bu dediklerinizi deneyeceğim. 

Bugün kodlamayı kapatırkende şu oldu : 

52- Door electric Pass. kısmından Byte 4 içerisindeki Bit2-3 ü kapattım "Do it" dedim. Ayna aşağıya tamamen indi tekrar aynı konuma çıktı ve kapattı özelliği. Yani ayna kendisi otomatik inebiliyor. Sizin maddelerinizi deneyeceğim inşallah olur. 

 

Geri
Üst Alt