AYNAMI ÇALMIŞLAR


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sergentunc

Üye
Katılım
9 Ara 2019
Mesajlar
196
Tepkime puanı
327
İsim
Sergen
Arkadaşlar BMW yeni 1 kasa aracımı park etmiştim döndüğümde bu şekilde çalındığını gördüm. Kör nokta gibi özellikleri var idi acaba şimdi ne kadar maliyet çıkacak bana.

7D914A2C-8EAA-4E1D-A504-E9A5927706AA.jpeg

543B1564-2FD6-4B9A-B328-B7BF5269955A.jpeg

 
Çok geçmiş olsun, sipariş usulü hırsızlığa benziyor.

Maliyeti yüksekse (tahminen pahalı ki çalıyorlar) kasko poliçenize dahil edilebilen bir şeyse kaskodan...

Çıkmacıya gidip alın desem başkasının çalınan aynası olmayacağı ne malum...

 
Çok geçmiş olsun hocam. Kaskoyla halletmek en güzeli yoksa da maliyeti hakkında fikrim yok ama yüksek olacağını düşünüyorum.

 
@sergentunc Hocam çok geçmiş olsun. Malesef artan piyasa ile birlikte evlerimizin önünde servet bırakıyoruz resmen hem de sokak ortasında başı boş bir şekilde. Ha burada canım ülkemin değersiz insanlarının hatası yok mu tabi var ama sonuçta gelişmiş bir toplum olmadığımız için bu ve bunun gibi nedenlerden ötürü ucuz araba alma düşüncesindeyim artık. :(

 
Geçmiş olsun.3.şahıs olmadığı durumlarda Polis raporu tutturmalısınız,aksi takdirde kasko şirketleri biraz uğraştırabilirler.Şanslıysanız araştırma sürecine tabi olmazsınız ama gelecek yılki yenilemelerinizde şirket ikamet ettiğiniz yerdeki hırsızlık olaylarının sıklığına göre primlerinizi arttırır ki o da zaten aynanın parasının yanına yaklaşamaz.

 
Gecmis olsun hocam

Küfür edince sonra biz günaha giriyoruz suçlu oluyoruz

Neyse ben parasini verip yine küfür etmeye devam edeceğim

 
@sergentunc geçmiş olsun. Komple aynayı ve sistemi çalsalardı çok can sıkıcı olurdu. Bunada şükür diyelim fazla bir maliyet olacağını sanmam

 
Ben olsam hemen kör nokta retrofite başlamıştım :)  . Geçmiş olsun üzücü bir durum, arkadaşımında sis farlarını çalmışlardı.

sonradan gördüm zaten kör nokta varmış :(  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş olsun. 2 ay önce de abimin fay yıkama kapaklarını çalmışlardı. Hatta yerinden sökerken fıskiye ve ayaklarını kırıp atmışlar. 75 liralık parça için 1000 liralık olmuştuk. 

Umarım yalnızca ayna takarak çözülebilir. Ayaklarına vs. baktınız mı? Kırılmamıştır umarım. 

Aşırı pahalı ise, kaskodan çözmek en güzeli. Sonuçta satarken hem fatura, hem tutanak ile hemde servis formu ile kanıtlayabileceğiniz bir hasar kaydı olur. 

 
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Servise gittim Borusan Oto'ya ve parça yok Türkiye'de 2-3 hafta bekleyeceksiniz 1200 euro + KDV dedi normalde kaskom karşılar lâkin karar veremedim ve içime sinmedi açıkcası. Ben de aracı aldım öyle saçmalık mı olur diye dışardan bulmaya çalışıyorum ve bir yerden buldum 5600 fiyat verdi bana orjinal ürün ancak yetkili servis değil, polis tutanakları vs vs tuttum hepsini acaba kaskom karşılar mı oradan temin edip fatura kestirsem bilemiyorum. Durduk yere lânet memleket yüzünden uğraştığım işler, ekstra masraf, zaman kaybı, arabasız kalmak vs vs. Benim derdim cebimden vermeden hâlletmek lâkin nasıl olacak bilemiyorum.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

@sergentunc açıkçası çok yüksek rakam, Premium marka araçların böyle sıkıntıları oluyor maalesef. 1200 Euro nedir? Almanya’da 1200 Euro ya araba alırım

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri
Üst Alt