Aracım Ne Kadar Eder ve Bir Soru?


Skyline

Katılımcı Üye
 
Katılım
24 Eki 2019
Mesajlar
1,615
Tepkime puanı
1,201
Konum
Ankara
İsim
Musa
Arkadaşlar öncelikle aracımın sizlerin gözünde değerini merak ediyorum mevcut piyasa göz önüne alınarak. Aracım 2015 model 1.2 TSİ 110bg Euro 6 motor comfortline manuel, KM 52.500 bunlara ek olarak sürüş konfor ve ışık görüş paketi, bej döşeme, oem Katlanır ayna, çift u LED far, 7.5 tip rcd330 Multimedya var aracımda. Tramer sadece 800 TL sağ ayna değişmesinden dolayı. Ve 2 adet küçük gamzesi var, nazarlık olsun diye elletmedim. Tamamen servis bakımlı. Aküsü 4 ay önce yeni değişti. Özenle kullanıldı. Aklıma gelenler bunlar, sizlerin görüşü nedir?

Sorum ise; babamda 2006 model doblo araç var, satışına niyetlendik. Birisi baktırmaya götürmüş ve aracı cihaza bağlamışlar, onların tabiriyle beynine bakmışlar ve aracın km sinin oynandığını söylemişler. Beyinden böyle bir şeye bakılabiliyor mu? Benim bildiğim böyle bir durum yok ve biz aracın km sinin oynandığını düşünmüyoruz. Teşekkürler şimdiden

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör tarafında düzenlendi:
@AhmetCakmak ben de sizin söylediğiniz farları ve Multimedya yı söküp orijinal ürünleri geri takıp Katlanır ayna ile satmayı düşünüyorum fakat görevim sebebiyle aracıma ulaşamayacak yerdeyim, bu aracı satıp bulabilirsem sıfır Leon alma düşüncem var. Ama uzaktan yapabilir miyim bilmiyorum 

 
Farları söküp ayrı satarsanız daha şık olur. Çift U replika farlar ikinci elde çok alıcıyı memnun etmiyor. RCD330 kalabilir. 
 

Bence ederi 165K +- 5K.

Doblo için ise üzüldüm. Aracın beyninden kilometre okumak çok yaygın ve kullanılan, olması gereken bir yöntem. Fiziksel olarak kadrana müdahale edebiliyorlar ama ECU dedikleri beyne edemiyorlar (ki bunu bile yapıyorlar artık). Dolayısı ile kadran ile ECU farklılık gösteriyor ise kuvvetle muhtemel ECU doğrudur. Sizden önceki TUVTURK verilerini kontrol ettirin. 

 
@Aliiii tüvtürk 2013 ten öncesini kontrol edemiyor hocam, birde araçtan babam çok anlamıyor ama daha önce yapılan işlemlerden dolayı ecu değişmiş çıkma bir ecu takılmış olabilir mi?

 
@Musaaksoy resim eklerseniz daha etkili olabilir hocam araci görmüş oluruz hemde.

 

Geri
Üst Alt