Sıfır DSG 1.0 TSİ Golf Var mı?


SefaSonmez

Yeni Üye
Katılım
4 Eyl 2020
Mesajlar
7
Tepkime puanı
1
İsim
Sefa
Merhabalar. MTV ve yakıttan dolayı sıfır 1.0 TSİ Golf almak istiyorum. İnternetten baktığımda manuel 1.0 TSİ Golf var. Bayilerde sıfır 1.0 TSİ DSG Şanzıman Golf bulabilir miyim? Yoksa sadece manuel mi sunuluyor bayilerde?

 
VW ile iletişime geçtim. Golf 7/7.5 modellerinin stoklarında olmayayıp Golf 8 modelinin geleceğini söylediler. Ve Golf 7/7.5 modelinin stokları yenilenmeyecekmiş yani 2.ele yönelmem gerek :D.

 
2019 kasımdan sonra 1.0 motor sadece manuel ve midline plus ile getirildi. 

Dsg olanlarsa 1.5tsi olarak comfortline ve highline olarak getirildi. 

Şuan stok yok ancak sanıyorum yeni yıla kadar 1-2 parti daha mk7.5 vardır gelecek... 

 
Sıfırı artik bulamazsiniz. Ikinci elde de 2019 ortasi sonrasinda DSG yok öncesinde bulabilirsiniz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Ben bu yıl şubat sonunda 1.0 TSI manuel Midline Plus aldım. Sizinle aynı şekilde asıl amacım 1.0 TSI DSG Comfortline almak idi. Ama diğer arkadaşlarında belirttiği gibi artık bu motor ve donanım seçeneğinin gelmediğini öğrendim. Bildiğim kadarı ile şu an içinde artık golf 7.5 hiçbir donanım seviyesinde hiçbir bayinin elinde bulunmuyor. Benim Ankara'dayım ve burdaki iki doğuş bayisi ve Eskihisar VW ile yaptığım görüşmelerde bana artık 7.5 gelmeyeceğini aralık ya da ocak gibi golf 8 in gelmesini beklediklerini söylediler. Yine de isterseniz vw nin sitesinden ya da doğuş bayilerinin stok bilgileri için doğuş otonun kendi sitesinden canlı destek yardımı ile de stok sorgulatabilirsiniz.

 

Geri
Üst Alt