Detailing için detay bir soru?


mapiper

Üye
Katılım
23 Tem 2019
Mesajlar
84
Tepkime puanı
55
Konum
istanbul
İsim
hüseyin
Değerli forum kullanıcısı arkadaşlar geçen kasım ayında bir golf sahibi oldum 2018 1.6 tdi dsg. Bugüne kadar aklıma takılan her şeyi bu siteye sordum sağolun varolun ki herkes aklına geleni bildiğince söyledi Yardımcı olmaya çalıştı. 
    Şimdi biraz detay bir soru soracağım. Aracım henüz 28 bin km de ve içinde sigara içilmediği için hala sıfır kokusu üzerinde bu güne kadar kokpit kısmını hiçbir kimyasal temizlik maddesiyle silmedim zaten çok kirli de kullanan biri değilim. 
    Şimdi asıl soruya gelelim aracı yazın dağda bayırda çok kullandım (rizeliyim) bayağı toz sindi içine Sabah kapıları açtığımda artık Toz kokusu alıyorum.

1-Kafama takılan şu: bu sonax ve benzeri detailing yerleri aracın her yanını kimyasallarla temizliyorlar belki çok iyi yapabilirler ama orijinal kokusu yok olur gibime geliyor. (Tamamen sallıyorum) bu konuda fikriniz nedir?

2- Avrupa yakasında bildiğiniz ve işçiliğine çok güvendiğiniz bir detailing var mı? Tavsiye. 

 
Avrupa yakası Special Works, Anadolu Yakası Tokyo Garage veya Heroic Detailing tavsiye ederim. Aracın orjinal kokusu diye bir şey yok hocam, o tarz şeylere takılmayın. Şayet gerçekten aracınız kirli durumduysa detailing yaptırmak iyi olabilir maliyet/sonuç açısından. Ama eğer çok kir yoksa, yüzeysel toz kir vs varsa kendiniz bile temizleyebilirsiniz güzel birkaç araç içi temizleyici sprey ile.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Anadolu Yakasında Detailing Dükkanı'nı da öneririm, butik iş yapan yukarıda ismi geçenler gibi ender yerlerden biridir. 

 
Benim için de faydalı bir konu oldu.Sayenizde heroic ve tokyo'dan fiyat istedim.Bakalım hangisi hızlı dönecek.

...

1000tl llumar cam filmi + 1500tl (koyunrenk araç) dış pasta cila için fiyat verdi.Yarın dönüş yapacağımkendilerine

 
Tokyo garaj için +1. İki defa kendi iki de arkadaşımın aracını yaptı. Süper işçilik. Kaliteli ve bilindik marka ürünler kullanıyor.

 
Dört yılın ardından detaylanıyoruz 🎨

60CC2921-F577-4A23-9E5E-7089D1ED4D34.jpeg

 
hocam elinize bir elbise fırçası alıp, fırça desteğiyle elektrik süpürgesi ile tozları koltuklar ve döşemelerden çektirin. sonra ıslak bezle iyice silin ve polen filtresini değiştirin. kimyasal kullanmayın.

 

Geri
Üst Alt