ARAÇ YAZILIM GÜNCELLEMESİ FAYDASI ?


ALPARSLAN357

Yeni Üye
Katılım
2 Eyl 2020
Mesajlar
7
Tepkime puanı
1
İsim
alparslan kürşat öztürk
ARAÇ YAZILIM VERSİYON GÜNCELLEMESİ 350 TL 2020/9. AY İTBARİYLE WOSVAGEN SERVİSİNDE BU GÜNCELLEME GEREKLİ Mİ NE GİBİ FAYDASI VAR BİLGİSİ OLAN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM

 
@ALPARSLAN357 ÖNCELİKLE MERHABA FORUM İÇERİSİNDE BU ŞEKİLDE BÜYÜK HARF KULLANIMI YANLIŞ ANLAŞILABİLİR BEN UYARAYIM.

Sonrasında yazılım güncellemesinin parayla yapıldığını ilk defa görüyorum. Doğuş Otoya bu konu hakkında bir mail atın bu işlem ücretini belirten servisi, servis danışmanını belirtin gerçekten bir ücreti varsa, ki sanmam, yaptırmasanız da olur çalışan bir şeyi bozmaya gerek yok. Güncellemeler telefonumuzdaki gibi bazen mükemmel bazen de mükemmel olmayan belirgin farklar içerebilir. 

Hele bir de aracınız servis bakımlıysa bu güncelleme ücreti gerçekten çok saçma olur. 

 
Güncelleme için bir bedel mi? siz lisans bedelini ödeyip win-10 alıyorsunuz ve her güncelleştirmeye para veriyorsunuz. böyle bir şey imkansız, yapmasın o zaman güncellemeyi deyip geçersiniz. bu durum da aynen bu şekilde, eğer araçta bir oynama sonrası yazılım hasar gördüyse ve yeniden yüklenmesi gerekiyorsa bir bedel ödeme durumu vardır, diğer türlü yoktur.

 
BÜYÜK HARF KULLANAN KULLANICILAR DÜZGÜN CEVAP ALAMAZLAR BURADA HOCAM. ETİK DEĞİLDİR AYRICA

 
@Musaaksoy merhabalaşması gerekiyor aslında...

forum kuralları gereği de kendini tanıtması gerekiyor tanışma sayfasında 

 
Arkadaş iceriği küfür içeren bir konuya değinmiş 

Büyük yazmakla İyi de yapmış ...

İçerik ? 

Gercekten ?

Stok fabrikasyon araca ait almanyanın gönderdiği yazılım tazeleme/ iyilestirme güncellemesi ise ?

YAZIKLAR OLSUN

 
@Yehanoha araç servis garantisi bitince dışarda periyodik bakımları yapıldı dün saat 11 de aradım yazılım güncelleme Balıkesir yağcı otomotiv 350 tl ücret talep etti.

 
@Culture33 yazılım hasarı söz konusu değil . sadece versiyon güncellemesi multimedya ekranında gözükmekte

 
@Yehanoha ben okunaklı olsun diye büyük harfle yazdım. sonuçta burdaki kimseyi tanımıyorum ki sorunum olsun. ben göz yorulmamasını dikkate alarak yazdım ki konu başlığını büyük yazdım zaten

 
@Savatage anlayışınız için teşekkürler ben konu başlığı diye büyük yazdım yazılım nerdeyse ateşleme bobini ücretiyle aynı miktarda diye hususi belirttim bir yararı veya gözükmeyen bir yazılım hatası varsa iyileşmesine faydası olur mu diye?

 

Geri
Üst Alt