Kaza yaptım


Cengizz

Üye
Katılım
21 Ağu 2018
Mesajlar
89
Tepkime puanı
29
İsim
Cengiz
Arkadaşlar seyir halindeyken trafik durdu. Ben de durdum.Arkadaki araç arkadan çarptı. Tutanak falan tuttuk. Yarın yaptıracaz. Benim arka tampon ezildi.Plaka içe gömüldü. Karsi taraf kabul etti suçunu.Sigortam ödesin dedi. Benim merak ettiğim kusur %100 karşıda mıdır ? 2. durum ben de hâlâ kış lastiği var bu sıkıntı oluşturur mu ? 

 
@Cengizz 

Geçmiş olsun.

Trafik ışıklarında yeşilde geçerken bir anda durmuş olsaydınız ve arkadan çarpan olsaydı, suçlu siz olurdunuz. Ancak yukarıdaki yazılana göre arkadan çarpan suçludur.

Lastiğiniz kaza sonucunda etken değildir. (Yaz aylarında yaz lastiği kullanılmalıdır)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Cengizz arkadan çarpan araçların %99u suçludur takip mesafesi sebebiyle.Kaskonuz var ise yerinizde olsam dosyayı kaskodan açtırmam,direkt karşı şirket ile görüşür bildiğim servise götürür onun trafik sigortasından yaptırırım.Kasko vadeniz yakınsa rücu vs işleri şirketlerarası uzun sürüyor ve yenilemelerde sanki kusurunuz varmış gibi absürt fiyatlarla karşılaşıyorsunuz.Tavsiye

 
@ogzogz teşekkür ederim. Benim kronik rahatsızlığım var koronadan dolayı araba 5 ay yattı ondan değişemedim lastiği. 

 
@mufayu Karşı tarafın kaskosu yok. Trafik sigortasını devreye sokacak.Kendi arabasını kendisi yaptıracakmış. Kendimiz halledelim dedim benim aracı ben yapacam seninkini sigortam karşılasın dedi. Bana ınşaallah kusur çıkmaz. Bir de onunla ugrasmayayim

 
@Cengizz Geçmiş olsun,rahat olun.şaibe gerektirecek ya da karşı tarafa suçsuzluk verecek bir durum görünmemekte anlattığınız kadarıyla ki itiraz hakkınız da saklı zaten.Dosyanızı açtırın,2 işgünü içerisinde cevap gelecektir cep telefonunuza.

 
Çok geçmiş olsun bebek ve annesi ne korkmuştur şimdi 😔. Allah beterinden saklasın insallah.

 


Geri
Üst Alt