OGS Klipsi.


iamalegend

Katılımcı Üye
 
Katılım
18 May 2015
Mesajlar
702
Tepkime puanı
519
Konum
İstanbul
İsim
Nadir
Merhaba arkadaşlar,

geçen hafta ön camıma taş gelmesi nedeni ile bugün aracımı cam değişimi için servise verdim, dün akşam iş çıkışı aracı hazırlamak istedim ve camda bulunan otopark stickerı, HGS ve OGS yi sökeyim dedim ama sökmez olaydım, stickerların yapışkanı bozulmuş pul pul dağıldı, OGS klipsi ise kırıldı! Garanti Bankası çağrı merkezi bu konu hakkında yardımcı olamadı şubeye yönlendirdi, şube ise artık şubelerde OGS yok, çağrı merkezi ile görüşün dedi, velhasıl OGS cama bağlantı klipsi temin edemedim. En son aklıma siz değerli forum arkadaşlarım geldi, bulabilirsem bir ihtimal buradan bulurum ümidi ile başlık açmak zorunda kaldım, elinde ek resimde görülen klipsten olan dostlarımız var ise, ücreti karşılığı satabilir mi?

Teşekkür ederim.

235fc8e464b2f016bbaac224abeda12e.jpg

 
Ben klipsi kırdığımda ogs yi çift taraflı bantla direk cama yapıştırdım, 2 yıl civarı sorunsuz kullandım

 
bana biraz zaman tanırsanız bulmaya çalışacağım.Yeşil olması gerekiyor.Aldığım araçlarda sökmedikleri için ben de hiç kullanmamıştım.Bulunca haber vereyim olur mu? aklımda.ücret kısmı ayıp olur.İstanbul'dayım

buldum bile
3e1c4c515a3ada5cb3de2d778dfb3b7e.jpg


 
Artık camda ogs/hgs olmasına gerek var mı? 

Plakayı okuyup direk bakiye düşmüyor muydu? 

 
Artık camda ogs/hgs olmasına gerek var mı? 

Plakayı okuyup direk bakiye düşmüyor muydu? 
Boğaz köprülerinden etiketsiz geçtiğim çok oldu, dediğiniz gibi plakayı okuyor Erinç Abi.

Lakin gişelerin hepsinde plaka okuma yapılabiliyor mu bilmiyorum, uzun yolda sıkıntı yaşamayayım diye hgs kartını dikiz aynasının cama yaslı olan plastik aksamı ile cam arasına yerleştirdim öyle duruyor.

 
@tiesay Açıkçası emin değilim, şayet dediğiniz gibi ise üzülmeye gerek yok :)  ama yine de ne olur ne olmaz sorun yaşamamak adına klasik uygulamayı tercih ediyorum zira çok sık OGS geçişi yaptığımdan sorun yaşamak istemiyorum, hatta öyle tedbirliyim ki HGS de var :)  

 
@frknyldrm

@iamalegend

Dostlar ben Ankara lı olduğumdan pek tabi tüm gişeleri bilemiyorum ancak istanbul harici pek çok paralı otobandan ogs/hgs cihazsız geçtim, direk plakadan okuyup düşüyor. 

Ben camda böyle sticker sevmediğim için hiç kullanmadım, hiç de sorun olmadı. 

 
Ben yaklaşık 2.5 yıldır hgs yi takmadan kullanıyorum, app veya farklı karakterlerdeki plakaları okumuyor, ama onun dışındaki şoförler odasının bastığı plakaları gayet rahat okuyor, okumadığı zamanlarda da siz bildirmeden düzeltmeyi yapıyorlar, bu düzeltmeyi yanlışlıkla geçtiğimiz ogs veya hgs de de yapıyor. Tecrübe ile tescil edilmiştir. 

 


Geri
Üst Alt