1.4 TSI Gt Sport emme manifold arizasi


Btaskin

Yeni Üye
Katılım
27 Ağu 2020
Mesajlar
5
Tepkime puanı
4
İsim
Berk Taşkın
Merhabalar, gectigimiz aylarda aldigim aracim, emme manifoldu sensor arizasi verdigi icin ankarada bir tanidigin tanidigi servise goturdum, manifold fisini cikarmislar isik sonsun diye, tabi arac cok yakinca ben istanbula dondugumde kendi ustama goturdum orada farkettik bu durumu, usta manifoldun yenisini alacagiz dedi, fakat araba pek bulunmayan bir araba oldugu icin parca da bulamiyoruz. Bir fikri olan var midir, cozum yahut tamir adimlari ile alakali? 

 
Hocam fiyattan korkuyorum isin dogrusu. @agacmalzeme 

Var mi bildiginiz bir servis sase numarasi ile fiyat verebilecek? Forumda vardir saniyorum. 

 
Upvote 0
Hocam fiyattan korkuyorum isin dogrusu. @agacmalzeme 

Var mi bildiginiz bir servis sase numarasi ile fiyat verebilecek? Forumda vardir saniyorum. 
Kardeşim son yapılacak işi başta yapıyorsun. Önce servise sorup fiyat bilgisi ve parça numarasını öğreneceksin sonra internetten ve cikmacilardan soracaksin. Forum bunlardan sonuç almazsan devreye girer. Dediğin gibi aracın nadir bir araç belki forumda tek sende bile olabilir.

 
Upvote 0
Degerli abilerim sorunu cozduk, Ankarada tamire goturdugum yerde manifold fisini sanziman ile motor arasina sikistirmislar yanlislikla, kisa devre olmus, aracin beyninin o kismi yanmis, bunu takiben de manifold flaplarinin motoru bozulmus. Parcalar degisti su an canavar gibi gidiyor araba. Otobanda testi vs yapildi bir problem yok. Tek aklimda kalan sorun bu 1.4 tsi in kronik sorunu olan bobin omru problemi, 10bin kmde bir muhakkak biri bozuluyor misfire vermeye basliyor. Bir cozumu olan var mi buna? R8 coillerde cok gonlum yok cunku motor kapagi takilmiyor tekrar diyorlar? 

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt