17" Madrid jant veya jant önerisi arıyorum


Katılım
21 Eki 2019
Mesajlar
192
Tepkime puanı
138
İsim
Ahmet
15" janttan 17" janta geçiş yapmayı düşünüyorum ve orjinal çıkma ürünlerde seçenek oldukça kısıtlı; dijon jantı da çok beğenmiyorum.Replikaya bulaşmak istemedim çünkü jant çok anladığım bir konu değil. Madrid gözüme fena gelmiyor bu aralar, olur da 18-19 inç boyutlara geçmeyi düşünüp elinde orjinal madrid jant takımı olan varsa talibim. Ayrıca 17" jant önerileriniz varsa çok yardımcı olursunuz bana. İyi forumlar.

EDİT: Aldım beyler sorun çözüldü :)  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
17 inc orijinal 4 secenek mevcut hocam, dijon, madrid, geneva ve sebring. Geneva cok ender bir janttir, 17 sebring ise sanirim ülkemizde 1-2 adet aracta mevcuttur. Kalan iki secenekten madrid hos bir jant olmakla beraber bende uzun sure arastirdim temizini bulmak ayri bir derttir. Dijon jant fotograflarda gozuktugu gibi degil bence arac uzerinde durusu daha hos, fotograflarda jantin kucuk detaylari kayboluyor. Tavsiyem bulursaniz temiz madrid almaniz ama onunda replikalari mevcut, dijon jantin ise hic replikasini gormedim, piyasada da cok oldugundan temizi rahat bulunur.

 
Dijon herkeste bulunan, benim gözümde çok bir farkı olmayan bir jant, Madrid güzel normal bir jant, bence dijona göre daha alınabilir bir jant. Geneva jant pek yok ama geçenlerde forum üyesi satıyordu, baktım beğenmedim. Sebring aralarında en güzel jant bence ama Türkiye de çok zor bulursunuz, bulsanız da pahalı olur açıkçası 

 
Audi Jantlarindan da bakabilirsiniz, ben cok hosuma gitti bunu aldim, hemde biraz daha offsetli oldugu icin disa çıktı 1cm kadar :)  Burda ilk gorunen değil konuyu açın orada var...






 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hahaha ben Dijon aldim

Gömmeyin Dijonu

En iyi jant Diiiiiiijonnnn hahaha

Gelip ceza keserim baklava kebapinizi yerim


 
Şöyle bir durumda var jant alırken bunuda göz önünde bulundurmak lazım çift renk jantların çizik, sürtme gibi sorunların halledilmesi daha zor oluyor

 
Şöyle bir durumda var jant alırken bunuda göz önünde bulundurmak lazım çift renk jantların çizik, sürtme gibi sorunların halledilmesi daha zor oluyor
Aynen öyle., madrid jantın elmas kesim olan krom bölgeleri atma yapabiliyor, pul şeklinde dökülebiliyor.,

Geçen bir arkadaş forumda madrid jantındaki örümcek izi lekelere çözüm arıyordu., bu tip çift renk jantların tamiri de, boyanması da oldukça zor., anlayan usta pek yok; 

@Golf7654321 Konu burada; 




 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Fabrikasyon boyasi üzerinde, sıfıra yakın  jant bulabilirseniz kesinlikle onu tercih edin. Bu nedenle onerim dijon olur. 

 
@ZaGani @ZITIPAŞA hocam ben dijon kötü değil demiyorum hani kesinlikle ve kesinlikle şu anki jantlarımdan çok daha güzel fakat nereye baksam dijon gördüğüm için midir bilmiyorum gözümde o kadar sıradanlaşmış ki bir şeye para harcayacaksam buna harcamamalıyım gibi hissediyorum.

 
@forzaGilles Hocam bu kronik bir sorun mu yoksa kaldırımlara sürtme ya da janta bakmama gibi bir durumdan mı oluşuyor tam anlamadım. Diamond cut diye böyle olmamalı bir jant.

@CemK Üstad jantınızı çok beğendim :)  Nerden nasıl ne kadara temin ettiniz ufak bir bilgilendirme verebilir misiniz bana :)  

 
@CemK siz araştırmışsınızdır diye soruyorum. A3 jantin göbeğine VW logolu Passat jant göbeği uyuyor mu? 

 
@CemK Keşke Mersin-Adana-Hatay yani yaşadığım çevrede de olsaydı baktım baya bulamadım. E gözü kapalı da güvenemem bu mağazalara sizlerden biri denemediyse :(  Bakalım buluruz belki.

 

17" jantta estetik ve temin kolaylığı açısından Dijon jant tek seçenek bence.

Madrid jant sahibi olanlar alınmasınlar ama dijon çok daha şık bir jant bence. Genel olarak polishli-siyahlı çift renk jantları bir türlü kabullenemediğim için gözüme pek hoş gözükmüyor. 18"' olanlar daha şık ama mümkünse klasik tercih ederim. 

 

Geri
Üst Alt