2cr yazılım


Tanju1616

Üye
Katılım
25 Şub 2020
Mesajlar
418
Tepkime puanı
353
Konum
Bura
İsim
Tanju
Merhaba arkadaşlar 1.0 TSİ araca 2cr yazılım yaptıran var mı? Değişim nasıl oldu. Şimdiden Teşekkürler 

 
@Tanju1616 kanımca 1.0 motora yazılım yapmaya gerenk yok. Ekonomik performans motoru pek yormanın manası yok zaten 1.0 TSI motor cüssesine göre gayet başarılı. Değermi derseniz bence değmez. Performans için 1.4tsi motora geçerseniz daha iyi olur.

 
1.4 TSI 150 leonumda 2cr yazılımı var. Yazılımdan ilgi ve alakalarindan çok memnunum. 1.0 motor verimli ve potansiyeli olan bir motor. Yazılım ile güzel değerler alınıyor.

Limitlerinde yapılan yazılım bilgili yazılımcı ve bilgili kullanıcı ile gerçekten keyif verir.

 
1.0 motor yazılım yapılmasında sıkıntı yoktur. Motorlar zaten kısılarak ülkelere gönderiliyor. Her mevcut şarta uygun olması için ortalama bir hp değeriyle tüm ülkelere satışı yapılıyor.

1.4 motor ile arasında bulunan %40 hacim farkı 1.4 motorun katmer katmer performanslı olduğu anlamına gelmiyor. 1.4 motorun bulunduğu beygir ile kıyaslandığında gene arada %40 beygir farkı çıkıyor. Bu mantıkla yola çıkarak 1.0 motora yapılması istenmeyen yazılım ve beygir artışı 1.4 motorada yapılması istenmemesi lazım. Değerlere bakıldığında motordan verimlilik alınmış gibi görünüyor. Fakat her yerde 1.4 motor yazılıma uygun vs gibi sözler var. 1.0 motorda bu mantıkla gayet yazılıma uygun ve yapılabilir çerçevede düşünülebilir. 

 

 

Geri
Üst Alt