2015 Golf 1.4 Tsi Highline Otomatik Mavi - 150 Bg


Kane

Üye
Katılım
19 Şub 2020
Mesajlar
77
Tepkime puanı
87
İsim
Ercan
Herkese Merhaba,

Yakın zamanda ev alma durumum olabilir. O yüzden fiyatlar ne durumda yada aracımın edebileceği miktar ne olabilir diye bilgi paylaşımı yapmak istedim. 

*2015 Model otomatik 1.4 Tsi Cam Tavan Highline 150 BG 'lik Mavi bir aracım var. 

*60.100 km civarında günlük işe gidip geliyorum

* Anahtarsız Çalıştırma

*Mode tuşu ( 150 BG lik araçlarda genelde mevcut) Ayrıca buna bağlı süspansiyonlarda fabrikasyon spor çıkışlı

*Deri ve kumaş karışımı koltuklar

*Masaj ve koltuk ısıtma mevcut. 

*Çift U Led Farlar

*Bakım olarak ; Genel bakımı yapıldı. Aracın tüm disklerini ve balatalarını yenilendi. 

*Muayenden yeni geçirdim. DAha sonra tüm özellikleri yeniden açıldı.

*Lastikler sıfır 1000 km yaptı yapmadı yeni taktım. 

*Direksiyon ve vites alcantara kaplama - Ayrıca 2.bir motor kapağı taktım - Pedal seti taktım. Metal kaliper seti aldım ama henüz takmaya vakit bulamadım. 

Alırken ekspertizde değişen ve boya olmadığı belirtildi. Aracın arka bagajında sert açma kapamalardan dolayı ayarlama yapıldığı belirtildi hatta bende şahit olmuştum daha önce. 

Aklıma gelenleri yazdım. Malum sitede fiyatları gördükçe ve benim aracımdaki dolulukta olmayan araçları gördükçe satmaya kalksam kaçtan verebilirim diye merak ediyorum. 

Daha satabilirim dediğim anda çevremde talipleri çıktı ama fiyat vermek istemedim henüz. 

IMG_4679.JPG

IMG20200705144630.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
195-215 bin TL arası bir fiyat uygun olabilir gibi daha bilgili piyasanın içinden arkadaşlar da yorumlar birazdan. @Savatage hocam bekleniyorsunuz :)

 
@Nizamettin Kepoğlu Tesekkur ederim ilginiz için. Ev bakma durumu mevcut o yüzden satma durumum var. Henüz kimseye fiyat vermedim. Fiyat araştırması yapıyorum. Bu dolulukta cok araç görmedim desem yeridir. Ne kadar özellik varsa 2015  araca doldurmuşlar. Kısmet bakalım

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
2015-2016 comfourtlinelerin 180-200 bandında olduğu bu piyasa da, sizin higline+cam tavan çift u gibi eklentilerle rahat 210-220 civarı etmesi lazım gibi.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Kane hocam naçizhane tavsiyem aracinizin fiyatını belirleyip biran önce ilana koymanız. 3-4-5-6 alıcı derken özellikle forumdaslarimizi birbirimize kirdirmayalim lütfen.

 
@Kane hocam naçizhane tavsiyem aracinizin fiyatını belirleyip biran önce ilana koymanız. 3-4-5-6 alıcı derken özellikle forumdaslarimizi birbirimize kirdirmayalim lütfen.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Boyle bir forum acıldıgı için bende koymak istedim. Almak istediğim evin sahibi ile anlaşırsam kesin satmam gerekiyor. Amacım kırdırmak değil sadece piyasasını az cok bilmek. 

 
@Kane gidip galeriden vavacars tan trink sat tan fiyat alıp ve 10 bin üzerine ilana verip 3-5 pazarlıkla alıcıya verebilirsiniz, genelde piyasa bu saydığım yerlerin 5-6 fazlasına dönüyor, hayırlı satışlar.

 

210 üzeri ilana koyup, teklif gelmezse düşebilirsiniz bir miktar.

 

Geri
Üst Alt