Disk ve Balata seçimi


15221

Yeni Üye
Katılım
13 Ağu 2020
Mesajlar
16
Tepkime puanı
7
İsim
YağızKemal
Merhaba arkadaşlar bende golf 7 1.2 tsi var aracımın ön disk ve balatalar değişmesi gerekiyor hangi marka disk ve Balata alırsam sorun yaşamam ve nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim 

 
Skf marka disk taktım ben. Fag marka çok iyi ama çok pahalı. Balata henüz değiştirmediğim için birşey diyemeyeceğim. 

 
Merhaba arkadaşlar bende golf 7 1.2 tsi var aracımın ön disk ve balatalar değişmesi gerekiyor hangi marka disk ve Balata alırsam sorun yaşamam ve nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim 
Şubat ayında aracıma ATE marka spor disk ve seramik fren balataları aldım. Ne bir ses ne başka bir şey olmadı. Fren mesafemde ciddi kısalma ve güzel bir performans veriyor. Fiyatı biraz pahalıydı emsallere göre lakin dediğim gibi sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. 

 
Hocam orjinal yetkili serviste satılan balatadan şaşmayın. Diğerinde ötme yapıyor. Bizzat üç ayrı markayı test edip denedim.

 
Golf 1.2 tsi DSG aracımızda Alman malı Textar kullanıyorum memnunum. Üzerinden VW Ferodo çıkmıştı. F30 Bmw de Ate kullanıyorum ondan da memnunum.

 
Merhaba,

Çok anlamam ama orjinal parça dışında kullanmam, aşağıdaki sitede orinal yedek parçalar var, linkteki balata ve diskleri inceleyip fiyat konusunda fikir sahibi olaiblirsiniz sanırım. Bu site, forumda orjinal halı paspas konusunda paylaşılmıştı güvenilir bir yer sanırım.

https://www.onlineyedekparca.com/kategori/volkswagen-golf-7-fren-balata-ve-diski?tp=1



Online yedek parça güvenilirdir 5 senedir alışveriş yapıyorum. Ayrıca açmış olduğum konuya bakabilirsiniz. Bende Ate Performans çizgili disk,balata ve fren hidlolik yağı aldım ama henüz takmadım. Ate düşünürseniz @adlig Gürhan bey yardımcı olur.

IMG20200429091421.jpg

IMG20200429091437.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizim araçlardan Balata olarak feredo çıkıyor serviste satılanlar uk malı dılarıdan alırsanız çin malıda çıkabilir kalite farkı var diskler farklı olabiliyor trw feredo jurid ate artık vw ne denk getirse ..almanyada üretilen isterseniz ve bulabilirseniz jurid biraz pahalı ama ate öneririm feredoda gayet başarılı servis malı ekonomik parçalarda var onlarıda deneyebilirsiniz

glabolde primier markalar Fabrika çıkışı oem olaral jurid kullanıyor benim audideki disk jurid idi

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Ate, Textar, Ferodo dan şaşmayın. Bütçenize göre karar verin.

 

Geri
Üst Alt