Midlin plus tus montajı


Erdi52

Yeni Üye
Katılım
10 Ağu 2020
Mesajlar
12
Tepkime puanı
1
İsim
Erdi
2013 golf var midlen plus ona tuş takımı taktırmak istiyorum ne almam gerekiyor gatewa dediler bide sonraya dogru bide bana beyinci bu işlerden anlayan arayıp sorun daniscam birileri varmi ordu dan yazıyorum ordu da böyle ustalar yokta 

 
2013 Golf var Midline Plus.

Ona direksiyon tuş takımı taktırmak istiyorum.

Neler almam gerekiyor?

Gateway dediler.

Bir de bana beyinci (vagcom kodlama vs) bu işlerden anlayan, arayıp sorup danışacağım birileri var mi?

Ordu dan yazıyorum, Ordu da böyle ustalar yok da. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim araçta sizinkiyle aynı, büyük eksiklik hissediyorum.

Gateaway denilen parçayı Aliexpressten almayı planlıyorum. (Hangi parça kodlu olanını almak gerekiyor onu da bilmiyorum)

Ancak bu parçada bileşen koruma oluyor.

Montajdan sonra bilgisayarla bağlanılıp, online olarak odis üzerinden bileşen korumanın kaldırılması gerekiyor.

Bunu ücreti karşılığında yaptırmak gerekecek. Şehrinizde bunu yapabilecek bir yer yoksa uzaktan bağlanarak yapılabiliyor muydu emin değilim.

Uzaktan bağlantı ile oluyorsa ki bu işlem için vagcom kablo araca bağlı halde çalışır durumda internete bağlanabilen bir dizüstü bilgisayar gerekecek.

İşin zor kısmı bana göre bu bileşen koruma kısımları. Kaç zamandır bu yüzden cesaret edemiyorum.

Tuş takımı ve çerçevesine artı olarak ekstradan airbag kablosu ihtiyaç olur deniliyor. Ancak kimisi de gerek yok demiş. Eski konuları incelemekte fayda var, okuduğum bazı şeyleri unutmuş da olabilirim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Kysr038 tsk ederim yada yolum düşünce istanbulda falan yaptircsm
Rica ederim ne demek. 

Gelişme kaydederseniz, fiyat bilgisi, işçilik ve malzeme memnuniyeti/memnuniyetsizliği, kodlamanın nerde yapıldığı gibi detayları ve montajı yaptırdığınız yeri bizimle de paylaşırsanız seviniriz

 
Ben almanyadan tul takımı ve airbag kablosu getirdim. Martta aldım fakat pandemiden dolayı daha yeni elime ulaştı. Almadan önce tuş takımının parça numarası tiguan araca ait olduğunu gösteriyordu sorduğum da sıkıntısı olur dönütünü aldım. Ve ne yazık ki uymadı. Kendim montaj için söktüm tuş takımı çerçevesi uyum sağmalamadı. Tırnak yerleri farklıydı. Geri eski düzene döndüm. Gateway almamıştım çünkü bulunduğum yerde bu işi yapan yokdu. En azından görsel olarak daha güzel görünmesi taraftarıydım. Oda uymadı.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

Geri
Üst Alt