Golf 7,5 için hangi oz jant


Serkanasn

Katılımcı Üye
 
Katılım
2 Tem 2018
Mesajlar
2,214
Tepkime puanı
1,181
İsim
Serkan
Aracım için jant değişikliği yapmayı planlıyorum lakin oz modellerinden hangisinin daha güzel duracağı konusunda bir karara varamadım, daha önce aracında kullanan, komşusunda arkadaşında olan var ise yahut oz jant düşünenler varsa hangi modelin daha uygun olduğu konusunda fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim, karar verme aşamasında katkılarınızı bekliyorum.

 
@Seastar76 gözümde maximum ederi 5bin ₺. Bu vergi ve kur ile 10-12 bin TL vermek mantıksız. Yani bizimde zırhlı Mercedes imiz olsaydı jant değiştirme derdimiz olmaz idi. Ülkedeki ekonomi ve üretimin buzdolabı satışları ile arasındaki kolerasyon bizim alım gücümüzü belirliyormuş. Yani alman bizim verdiğimiz jant parasına 2.el golf alıyor nerden nereye işte🙂

 
%100 haklısın. malesef paramız gün geçtikçe eriyor. 

elin alamanı hem ucuz golfe sahip oluyor hemde buzdolabını ucuz bira ile dolduruyor 

5bine sanırım replikası var( jantcity)

 
TR yi yazlık olarak kullanıp yılda 1 ay Anavatanda E class Mercedesle kasılan gurbetçi lere hak vermemek elde değil (ben de kasılırdım net)

Sorunca 3 milyon un alayı , anavatan gibisi yok diyor ....haklılar...

Buranın asgari ücretine mahkum olmayıp buranın vergilerinden muaf  olunca + buranın 1/8 ucuzluğu ile 

TR den  iyi Yazlık mı olur.

Seçim zamanı Kölnde tabi eksiksiz 1 milyon destek olması kadar doğal bişey yok...

 
@Savatage alman bizim milleti eşşek gibi 1700-2000 euro ya çalıştırıyor bizimkilerde az yiyip biriktiriyor getiriyor Türkiye'de 1 ay kral gibi harcayıp hava atıyor. Sonra gidip Almanya'da işgücü sömürüsüne devam alman memnun Türk memnun sonuçta gavurun dediği gibi win-win. Siz zannedermisiniz Türkiye'de euro 1 ₺ olsa gurbetçiler şimdiki gibi vatan aşkıyla yanıp tutuşsun.

 
Jantların fiyatı oldukça yüksek olsada popülerliğini hiçbir dönem kaybetmeyecek olması sebebiyle tercih edilebilir gibi.

 
@Serkanasn hocam sarı sitede bitane boyalı var 5000 TL ye emre emre adlı kişi satıyor. Satıcı dan dün yay aldım. Doğuşta çalışıyormuş. Aracını boşaltıyor. Düşünebilirsiniz isterseniz. 

 


Geri
Üst Alt