Golf 7 Media Cihazı Sökme Kablo Tertibatı


strayder

Üye
Katılım
10 Eki 2019
Mesajlar
358
Tepkime puanı
178
Konum
İstanbul
İsim
Berat
Arkadaşlar çinden highline aracıma noname cihaz aldım fakat torpidodaki kabloları nasıl orta panele göndereceğim? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 

IMG_20200805_204415.jpg

 
[mention=15185]strayder[/mention] torpidoyu aşağı doğru düşür soketi ekran kısımdan al . Ekstra kablo kullanmana gerek yok 
Çözüm adamı
 
Upvote 0
@CemK hocam çok direndim ama yapacak birşeyim kalmadı mib 2 lere bile 5 6 bin fiyat çekiyorlar mecbur kaldım yani :) ileride biraz düşeş olursa bunu çıkarır satar yine onu takarım farketmez :) @zulalyol akşam baya bi denedim hocam beceremedim klips vardı oradan söktüm ama arkaya atamadım bir de torpidoyu indiremedim vidalarını söktüm ama bir şeyler daha tutuyor sanki. 

 
Upvote 0
@zulalyol hocamin dedigi gibi, torpidoyu söktükten sonra kablolar diger tarafa yetişiyor. Daha once bende taktirmistim sonra ses kalitesinden ve özellikle telefonla konusma sorunlari nedeniyle geri söktüm orjinale dönmüştüm.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Upvote 0

@strayder hicam sadece ana unitr yeterli degismek onuda 2000-2500 gibi rakamlara rahat buluyo ama 🤔

Torpido indirmek icin zulal hocamin dedigi gibi ana unitenin arkasi ve bide kapiyi acinca gogusun yan paneli varya orayi sokunce onun altinda da bi vidasi var.

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt