Golf 7 2016 Allstar araca donanım Yükseltmesi tavsiye


hengemen

Üye
Katılım
26 Haz 2016
Mesajlar
112
Tepkime puanı
8
İsim
Sarp
Arkadaşlar merhaba.

2016 1.2 TSI Golf Allstar aracıma donanım yükseltmesi yapmaya karar verdim. Araç malum biraz eksikleri var. 

Düşündüklerim Far Yağmur Sensörü ve kararan ayna.

Sensör + Ayna

Katlanan Yan Aynalar. 

Katlanır Ayna

Hayalet ekran ve Mib 2.5 Multimedya düşünüyorum ama güvenebileceğim bir link bulamadım. ( Öneri Linki atarsanız sevinirim )

Araçta herhangi bir sorun çıkar mı ? Yoksa farklı parça ile mi çözebilirim ? Montajda herhangi sorun çıkar mı Cam desteklememesi gibi. Ek olarak bu ürünlere alternatif daha ucuz ya da daha pahalı olup orjinal olan parçaları da önerirseniz sevinirim.

İyi forumlar Teşekkürler.

 
@zulalyol  Neden satıyorsunuz hocam ? Aliexpressdeki ürünü Kararan aynası var diye seçmiştim. birde Konuda belirttiğim gibi Allstar araca herhangi bir sıkıntı çıkartır mı ?

 
@zulalyol Ne kadara satıyorsunuz ? Kararan dikiz aynası tek de alırınır.

 
@zulalyol ayna da istediğim için bana pahalıya geliyor hocam. kusurabakmayın.

 
@Takaryan @hengemen Golflere 18 ve 19 inç jant çok yakışıyor. Eğer yayla beraber bütçeniz varsa madrid jantlarınızı bana satıp durban,clubsport,proteria gibi modellere yönelebilirsiniz :)  

 
@hengemen hocam yerinizde olsam allstarda gelen koltukları değiştirmekten başlardım. @Mmt0634 hocam da vienna'ya geçerse elindeki alcantara koltukları satacak. Bir görüşün derim. Allstar koltukları bence yakışmıyor araca.

 
hocam ben de koltukları imkan varsa değiştirmeyi, hatta koltuk ısıtmalı deri koltuklu model yapmanızı öneririm, yoksa alkantara koltuk ve bunu takmadan koltuk ısıtma yapmanızı öneririm, onun haricinde aynaları Katlanır kesinlikle yapın ama taiwan önermem, 1900 bandında oem aynalar var, onlardan öneririm

 


Geri
Üst Alt