Golf7 direksiyon tuş takımı arızası


tarsus80

Yeni Üye
Katılım
10 Kas 2019
Mesajlar
4
Tepkime puanı
1
İsim
Burak
Golf7 2015 comfort aracımın direksiyonun sağ  bölgesindeki  tuşları birden bire çalışmamaya  başladı böyle  bir sorunla  karşılaşan veya  ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan  varmı dır ?  simdiden yardımlarınız  için  teşekkür ederim..

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba bende de benzer bir sorun olmuştu. akü kutup başını söküp 10 dk bekleyip geri takmıştım düzelmişti. ama bir çok hata çıkıyor aracı biraz gareket ettirmelisiniz hataların silinmesi için.

 
Upvote 0
@seferhasdemir 

 bende baktım forumdan birkaçgün   cevap alamayınca servisten fiyat edineyim dedim sadece hasar tesbitine 350 + kdv istediler bende çareyi    dediginiz gibi akü kutup başını  söktüm   5 dakika bekledim  akuyu geri takip araci çalıştırdim ekranda çıkan hataları  kısa  sürede  silmek için  direksiyonu  tam sağ  çevirip 3 saniye ve tam sol çevirip  3 saniye bekledikten  sonra hatalar silindi ( fakat yinede pc ye bağlatıp  birde ordan kontrol ettirip hata var ise sildirmekte  fayda var ) ve tuşlar çalışır  hale geldi min 500 TL kâr  etmis oldum..fikrinizi paylaşıp  yardımcı olmak istediğiniz için  çok teşekkür ederim çok  sagolun  seferhasdemir hocam..umarim bu durumda olan arkadaşlara yardımcı olabiliriz..

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0

Geri
Üst Alt