Ankara’da boyasız çizik giderme yapan yer var mı ?


major24

Katılımcı Üye
 
Katılım
1 Tem 2015
Mesajlar
739
Tepkime puanı
264
Konum
Muğla
İsim
Ömer
Bagajımı 2017 yılında gereksizin birileri çizmişti. Yaklaşık 20-30cm uzunluğunda tırnak giren bu çiziği Ankara’da boyasız iz kalmayacak şekilde düzeltebilecek bir yer var mı ? Bir zamanlar böyle bir yer olduğunu duymuştum ama  3 yıldır yolum hiç oraya düşmediği için üstünde durmamıştım. Bugünlerde yolumun Ankara’ya düşme ihtimali var. Çiziği ilk gördüğümde çok kötü duruyordu bende rötuş boyası atıp üstüne cilasını atmıştım , 3 yıldır da bu şekilde kullanıyorum. 
Var mı Ankara’da bunu iz kalmayacak şekilde düzeltebilecek bir yer ? 7313142D-14B5-4C55-B9A0-0E00A4BC8C2B.jpeg

 
Boyasız göçük düzeltmenin adresi belli ama (tavsiye, ankara)

Boyasız çizik giderme nin aşısı henüz yok sanırım

 
Boyasız göçük düzeltmenin adresi belli ama (tavsiye, ankara)

Boyasız çizik giderme nin aşısı henüz yok sanırım
geçmişzaman,  demek ki yanlış hatırlıyorum   :)  madem çözümü yok çizikle devam edicez :)  

 
Dby detailing. İnstagramda var bakın.


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Ankara Şaşmazda irfan oto var. Uzmanlık alanları bu iş, internette uygulamalarını görebilirsiniz, tuzludur, araç seçerler, öyle bir yer...Bir de çizik boyası yaptığını söyleyip parçayı komple boyayan yerler var. Bir arkadaşın başına gelmiş, aracı satacağı zaman experde farkedilmiş... Dikkat etmek gerek.

 
@major24 Hocam sen konuyu açtıktan sonra baya bi araştırdım bu mevzuyu bende de okumuşsan bilirsin çamurlukta façalı çizikler var.Erceylan Oto Kaporta Şaşmazı önerdiler. Cidden adam boyasız çizik giderme yapıyor nasıl yapıyor çözemedim ama :)  instagram hesabı erceylanilker ordan inceleyebilirsin.Yolun düşerse de bizi detaylı bilgilendirirsen sevinirim.

 

Geri
Üst Alt