Mirrorlink ve Apple carplay vagcom ile açılımı?


Ker9m

Üye
Katılım
19 Nis 2020
Mesajlar
42
Tepkime puanı
11
İsim
Kerem BULUT
Arkadaşlar merhaba 2018 Seat leon model araçta mirrorlink ve carplay aktif etmek istiyorum elimde obdeleven cihazı var acaba obdevelen ile aktif ettiğimde çalışırmı yoksa tekrar aktivasyon kodumu ister? Yardımcı olursanız sevinirim.

 
bıldıgım kadarıyla app car play vagcom ıle aktıf edılmıyor. cracklı ya da orjınal sekılde yapılabılıyor sadece

 
Vag com kablo ile yapamazsınız. @reaper0690 'ın da dediği gibi orijinal lisans koduyla online olarak kodlanarak veya crackli aktif ediliyor. Crackli çok tavsiye edilmiyor bu arada. Orijinal olan her zaman sağlamdır.

 
@tgun89 @reaper0690 OBdeleven sisteminde kredili olarak aktif edilebiliyor benim demek istediğim eğer aktif edersem yinede lisans kodu istermi acaba? Youtubede birkac yerde gördüm direk obdeleven ile açıyorlar 

 
@33hasan33 normalde direk denerim fakat uygulamada 100 kredi=100 Türk lirasına denk geldiği için olmazsa boşuna gitmesini istemiyorum 

 
Obdelevenda aktivasyon yok hocam sizin bahsettiğiniz 100 kredi olayı, araç giderken video izlemek için. Video izleyebilmeniz için carplayin aktif olması gerekiyor. 100 krediyi boşuna harcamayın. 

 
Hocam nasıl anlatacağımı bilemedim, fakat bu 2 app, sürüş sırasında video izlemesinin kilidini kaldırıyor, Yani 100 kredi harcayıp açarsanız sürüş sırasında video izlemeye devam edersiniz,az önce meraktan 100 kredi harcayıp mirrorlink in motion u açtım, fakat ne şekilde çalıştığını çözemedim. 

Ben zaten telefonun ekranını direkt olarak yansıtamıyordum, belki faydası olur dedim ama olmadı. Yine açamadım telefonun ekranını. 

Yine dediğim gibi, bu 2 app, Apple car play, veya Android auto'yu aktifleştirmiyor, onun için orijinal lisans kodu, veya crackli olarak açtırabilirsiniz. Ama crackli planını tavsiye etmiyorlar. Olmadık yerlerde bağlantı kopması yaşanıyormuş. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam şimdi bir videoya denk geldim, sanırım bu 2 özellikle cd sürücüsüne video cdsi yerleştirdiğinde o videoyu oynatıyor (uyumlu uzantı ise)  ve sürüş sırasında da devam ediyor. 

 
@Recep Gül hocam şuanda Appconnect aktivasyonunu swap kodlarıyla açıyorum (crackliyorum) ve herhangi bir sorun yok ayrica bir diğer güzelliği söküp başka arabaya taktığınızda bileşen koruma kaldırıp yola devam ediyorsunuz herhangi bir fonksiyon kaybı olmuyor. 

 

Ayrintilara girerseniz orada ayrintili yaziyor aa

Video in motion dedigi adi ustunde hareket halinde video oynatma, bu discover pro gibi cihazlarda gecerli. Bunlar sd kart, usb gibi yerlerden video oynatiyor. Guvenlik sebebiyle fabrikasyon hareket halinde kapaniyor.

Digeride ayni, mirror link hareket edince kapatilir. Videonun kapanmamasi icin.

Mirrorlink yada carplay ...vs acma yok anlayacaginiz

 

Geri
Üst Alt