Bagaj kabloları kanalı


nailton

Üye
Katılım
27 Haz 2020
Mesajlar
59
Tepkime puanı
57
İsim
Nail
Evet arkadaşlar golfun stoplarini degistirirken böyle bir sorunla karşı karşıya kaldim heralde alt tırnağı kırılmış, bende yaptırmak için Ümraniye de avek yetkili servisin yolunu tuttum parca fiyati 45.65 tl diyince dedimki işçilik çok cikmaz yaptırırız dedik bi iscilik cikardilar 450 tl parcayi aldim koşarak uzaklasdim ordan anadolu Yakasında bu isi güzelce yapabilcek üstat var mıdır? 

20200727_170631.jpg

20200727_170627.jpg

 
hocam aynı sorunu ben yaşadım kendim değiştirdim sizde aşağıdaki videoya bakarak yapabilirsiniz.

arka silecek hortumunu sökerken biraz zorlanabilirsiniz.



 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba Hocam;

Ben aracıma ön arka kamera takmıştım arka kamerayı daha temiz olsun görüntü kirliliğiolmasın diye o kısımdan geçirmiştim. Tırnağının birisini söküp takarken kırıldı ( zaten çok  kırılgan ve zayıf o kısm) sonra Çekomastik siyah yapıştırıcı ile yapıştırdım hiçbir sorun yaşamadım. 

Dikkat etmeniz gereken oradan yıkarken yada yağmurlu havalarda  su alıp tavan döşemesini ıslatabilir ve daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir an önce halletmenizi tavsiye ederim. (y)

 
@Ender daha önceden galiba kırılmış silikonlamışlar tamamen silikonu kaldırdım altını iyice temizledim tekrar silikonlasam her bagaj acılıp kapandıgında o parcayı esenetebilir zamanla o silikondan ayrılsa hoş olmaz dediğiniz gibi ordan bi su alırsa işler daha da büyücek farkındayım arabayı yıkatamıyorum 3 haftadır :)  korkudan bakalım parcayı aldım havalar güzelken sanayiye gidip taktırırım.

 
Bende siyah dyson kullanmıştım hicbir problem yaşamadım.hatta 10 saat uzun yol çoğu yağışlı kış şartlarında sorun olmadi şükür.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Aynı sorunu bende yaşadım bir kaç ay önce tabiki yardıma dyson silikon yetişti. Harika bir silikon yağmurlu havada uzun yol yaptım hiç bir sorun olmadı tavsiye ederim.

 

Geri
Üst Alt