Cam tavan kalanını kaplatmak.


NoPasaran

Yeni Üye
Katılım
27 Tem 2020
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
İsim
Oğulcan
Merhabalar;

  Öncelikle burada yeniyim herkese tekrar merhabalar. 1.5 ay önce 1.0 tsi highline 2018 golf araç satın aldım. Şuan için çok memnunum performans ve yakıt açısından. Fakat yapmak istediğimi yapan arkadaşlar olabileceğini düşündüğümden böyle bi konu açtım. Aracım tungsten gri ve cam tavan, cam tavandan kalan kısma parlak siyah kaplama yapmayı düşünüyorum böyle bi şey yapan arkadaşlar varsa fikir verebilirmi iyi günler :)

 
Tamamen zevk meselesi ama, standartta öyle bir donanım olmadığı için yadırganabilir.

 
@Holigan teşekkür ederim ama yinede böyle bi uygulama yapmış bi arkadaş çıksa fotoğraf ve görüş paylaşsa içimde kalmasın 😁 bu aracımdan öncede beyaz üstüne cam tavan polom vardı onda yapamamıştım içimde kaldı 😁

 
@iamalegend yani yadırgamaktan ziyade Benim hoşuma gitceğini bilsem yaptırcam düşünmeden beyaz olsa şuan bile düşünmeden yaptırıcam ama gride nasıl durur kestiremiyorum 

 
@NoPasaran Öncelikle hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun. Ben yaptırmadım fakat tavsiye etmem. Sürekli güneşe maruz kalacak bir bölge ve her ne kadar herkes garantili işlem solmaz etmez deseler de riske girmeye değmez bence .. 

 
beyaz arabada güzel durabiliyor fakat tungsten gride güzel durmayabilir ve sökerken sıkıntı olabilir ben yaptırmazdım.

 
Tavsiye etmem hocam, fakat merağınızı da giderin, yaptırın bir müddet kullanın sıkılırsanız sökersiniz, yada bir sonraki muayeneye kadar kullanın. Muayene günü sökersiniz. Maksat içinizde kalmasın. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Eğer yaptıracaksanız kaliteli folyo/film kullanın, tavan gibi önemli bir parçaya kalitesiz bir folyo yüzünden zarar gelmesin. 

 

Geri
Üst Alt