AutoClub Tavsiye Edermisiniz?


AutoClub Tavsiye Edermisiniz?

  • Evet

    Kullanılan: 1 12.5%
  • Hayır

    Kullanılan: 7 87.5%

  • Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

Baho_34

Katılımcı Üye
 
Katılım
2 Kas 2019
Mesajlar
1,154
Tepkime puanı
1,152
Konum
Antalya
İsim
Mert Bahadır
Bulunduğum bölge ilçe olduğu için hep istasyonlarda köpüklü yıkama ve normal yıkamacılar mevcut. Yıkama,Pasta-Cila,Seramik Kaplama ve Cam filmi vb gibi şeyler için AutoClub a yaptırmak istiyorum ve bulunduğum yere araba ile çok kısa mesafede. Tavsiye edermisiniz? Saygılarımla.

IMG20200703112131.thumb.jpg.4f99d6e1c30027d217a9e55e788e546a.jpg

 
@Baho_34 Şahsi fikrim pasta cila ve seramik kaplama dışında diğer yıkama ve cam film kısımlarını yaptırabilirsiniz. Bu tarz işletmelerde çalışan kişinin çok rolü var. Yani markaya aldanıp tüm işlemleri burada yaptırmamak lazım. Marka sadece bir çatı oluşturuyor. Geri kalan işçilikler orada çalışan kişilerin bilgi birikimine göre değişiyor. Yada işletme sahibinin para hırsına göre değişiyor. 

Sonax içinde aynı şeyi diyebilirim. Ama bulunduğum şehirde çalışanların detailing kısımlarında bilgi birikiminden dolayı tavsiye edebiliyorum. Yani şubeden şubeye değişiyor. İnceleyin oralarda vakit geçirin. Yaptıkları işlere göz atın. Yaparken yanlarında bulunun kimse size bakma izleme diyeceğini sanmıyorum :)  

 
@farukal hocamın dediklerine katılıyorum. Sonax, Autoclub gibi yerler isim yapmış yerler. Sonax'ın detailing ürünlerinin kaliteli oluşunu söylemeye bile gerek yok ama bu tarz bayiler parayı verip herkesin açabileceği türden yerler olduğu için genelde çok iyi işçilik yapamıyorlar. Evet çok iyi işçilik yapan bayileri de vardır ama şans iyice araştırmak lazım. Sadece detailing yapan daha butik yerleri tavsiye ederim.

Mesela @Ender abi en son yarış mavisi aracını o tarz butik bir yerde yaptırmıştı ama adını tam hatırlamıyorum. Antalya'da olduğu için tavsiye verebilir kendisi.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@farukal hocamın dediklerine katılıyorum. Sonax, Autoclub gibi yerler isim yapmış yerler. Sonax'ın detailing ürünlerinin kaliteli oluşunu söylemeye bile gerek yok ama bu tarz bayiler parayı verip herkesin açabileceği türden yerler olduğu için genelde çok iyi işçilik yapamıyorlar. Evet çok iyi işçilik yapan bayileri de vardır ama şans meselesi. Sadece detailing yapan daha butik yerleri tavsiye ederim.

Mesela @Ender abi en son yarış mavisi aracını o tarz butik bir yerde yaptırmıştı ama adını tam hatırlamıyorum. Antalya'da olduğu için tavsiye verebilir kendisi.
KDR Detaling , Kadir Usta Manavgat.

İnternetten araştırırsan da çıkacaktır. instgram hesabı vs vardır.

 

Geri
Üst Alt