ANSIZIN GELEN KAZA.


sergentunc

Üye
Katılım
9 Ara 2019
Mesajlar
196
Tepkime puanı
327
İsim
Sergen
Merhabalar arkadaşlar geçen hafta abime Doğuş Oto'dan 0 km olarak aldığımız aracımıza bugün maalesef ki bir kadın sürücü yüzünden vurdular arkadan. Fotoğrafları da ekliyorum; yol ayrımında yan yol ve e-5 bağlantı yolunda bir anda yanyola girdikten sonra frene basıp geçtikten sonra dörtlülerini yakınca o kadar kısa mesafede çok duramayacağıma inanmasam da araba beni şaşırtarak durdu, lâkin arkadan gelen aracın bize vuracağını çoktan anlamıştık ve onun arkasındaki de ona vurarak içerde beni bayağı sarstılar. Ben de arabadan inerken arabanın arkasının çok kötü duruma geldiğini düşünerek indim fakat tahmin ettiğimden daha az hasar vardı. Zincirleme kaza olunca daha hiç aramızda konuşmadan arkadan bana vuran çoktan tutanak için polisi aramış zaten. Benim tek derdim yepyeni arabada çok büyük bir şey olmadığı hâlde tamponda kurtarılacak durumda sanki gibi geliyor, aracın tramerde kazaya karışmış gibi görünmesi. Bazı araçlar kazaya karışmış meselâ ama hasar bedeli yazmıyor, benim böyle şeylerden midem bulandığı için de bu durum oluşmasını istemiyorum ve yarın karakoldan kaza tutanağını alsak da aracı kendimiz yaptırıp bir hasar yansıtmamak. Durduk yere kazalı olmasını istemiyoruz açıkcası. Cam sille de bezle sildikten sonra son hâli şu şekilde. Siz değerli forumdaşlarımın da fikirlerini almak istiyorum.

08FB499D-2489-4234-9271-A4DA048FCB79.jpeg

651C1084-A797-42ED-82CA-DD5E33937015.jpeg

23F2340F-E139-469E-813A-DC7E792947D5.jpeg

84B34FDD-44ED-4250-AF13-48939EC8AF4C.jpeg

 
Geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış, bence araçta hicbirsey yok masallah hayırlı olsun güle güle binin. Dışarıda yaptırın derim, yada serviste yaptırın kayıt gözüksün is düzgün olsun karar sizin 

 
Geçmiş olsun. Darbe emiciler hasar almış olabilir eğer biraz şiddetli bir çarpma olduysa. Tamponda fotoğraflardan bir şey olmadığı gözüküyor. Küçük rötuş boya düzeltmeleriyle hallolur kolayca. 

 
@sergentunc geçmiş olsun. En büyük kazanız bu olsun. 

Arkadaki nin darbesiyle öne de  hasar oluştu  mu?  Yoksa arkada sorun yok bence bu şekilde dahi kalsa olur. Park sensörleri vs. kontrol edin. Yine de gözden geçirtin ne kadar esnediğini.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş olsun. 

Göze batmıyor bence, nazarlık mahiyetinde bırakadabilirsiniz.. 

 
Geçmiş Olsun hocam. Allah beterinden Korusun. 

 
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun :masallah:

 
@ogzogz Önde pek bir şey yok gibi duruyor kardeşim. Plakalık diğerine yapışmıştı ama sağına soluna baktım kastırma var mı diye bana yok gibi geldi ama tabi yine de bilmiyorum.

 

Hocam gecmis olsun istanbulda olupta boyle kazalara karismak hepimiz icin an meselesi. Kesinlikle ellemeyin derim. Yani ben olsam umursamazdim bile. Yarin öbürgün daha goze batan birsey olursa ozaman halledersiniz  :masallah:

 

Geri
Üst Alt