Burda yanlislik var mi ?


Hayir, ordaki 286 bin TL yanlis mi yazilmis diye merak ettim ben.. O fiyata sifir Passat mi var diye (?)

 
Herhangi bi yanlışlık yok.

Volkswagen sitesi yenilenmiş. Araç oluşturucudan bakınca en düşük tdi 286 bin tl görünüyor. Ancak araç vardır ya da yoktur orasını bilemem. Bayi ile görüşülürse ki tabi araç varsa daha da düşecektir fiyat. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ortada yanlışlık gözükmüyor hocam. Piyasa iyice allak bullak oldu, bir an önce sıfır araçlar gelir umarım.

 
Sıfır araçta tedarik eskiye 2019 ekim öncesine dönerse fiyatlarda indirime gidilir mi?Bu soru amerikan liselerinin zaman küpü gibi burada dursun, inşallah araç tedariği düzelir biz de indirimleri görürüz.

 
@Alkantra bencede çok az en kısa sürede 100 150 bin bandında zam gelmeli şu anda 200 ayligimizi veriyorsak onu 300 ay yapalım sonuçta duyanın en güzel arabası dünyamızı ona vermek mantıklı 20 -30 yıl nedir değer...

@Beyransever inmez hocam bu ülke de hiçbir şeyin fiyatı inmez test edildi mile memnun şimdi 160 bine aldığım 2. El araba 130 a düşerse işte o zman isyan çıkar :))) 

Sıfır arabalarda indirim beklemek olmaz fakat sıfırlar gelsin faiz oranları sıfırlanır  örneğin 300 e passat verioz ama 0 faiz oranı 36 ay vade gibi sirinlikler 

Ama fiyat düşmez...

 
Sanırım passat yarım milyona yaklaşmak üzereyken, bu gidişle; "passat mı çekeyim yanlarına" literatürdeki yerini de kaybedecek.

 

Geri
Üst Alt