M8 360 Led 6000K H7 (Çift J ve U Far İçin Uygun)(Kullanıcı Videosu ve Fotoğraf)
-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Tulkas
Aracımın sağ farında bugün farkettim hafif bir buğulanma olmuş, sabah baktığımda yoktu gün içinde kullandım ve park ettikten bikaç saat sonra farkettim. Diğer farda sıkıntı yok ama sağ far böyle, fotoğrafta da çok belli olmuyor ama alt kısımlarda dikkatli bakarsanız görebilirsiniz. Neden buğu yapmıştır sıkıntı çıkarır mı bu?
-
Yazan: mercanshark
Merhaba arkadaşlar,
vw golf 7 2018 model comfortline aracım için sağ sis farı ve sağ ön iç park sensörüne ihtiyacım var, çıkma orjinal veya sıfır orjinal parça satanlar varsa yorum atabilirseniz iletişime geçelim.
-
Yazan: OGZHN92
Ürün Adı: Halojen Far ve Ayna
Detaylar: Herhangi bir sıkıntıları yoktur. Farlarda su alma, buğu yapma, kırık, çatlak yoktur. Tertemizdir. Led far takıldığı için satılmakta.
Aynalarda cam yoktur. Tuş takımı dahildir. Katlanır ayna takıldığı için satılmakta.
Fiyat: Far 750₺ Ayna 600₺
Fotoğraf:
Fiyatların gayet makul olduğunu düşünüyorum. Pazarlık payı yoktur.
-
Yazan: bnyamnclak
Ürün Adı: GTİ FAR TAMPON PANJUR
Detaylar: İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM EDİLİR ŞEHİR DIŞINA ALICI ÖDEMELİ KARGO ÇIKARTILIR
BOYA KODU : LC9A
Fiyat:
TAMPON 1900₺ ( SATILDI ) : @Omer58
SADECE PANJUR 220₺
FAR 1900₺ ( SATILDI ) : Forum Dışı
Fotoğraf:
-
Yazan: OGZHN92
Ürün Adı: Golf 7 Halojen Far Takımı
Detaylar: 2014 modelden çıkma, orjinal Golf 7 halojen farları, sökme takma hatasızdır. Ufak tefek deformeler var. Kesinlikle su alma, sızdırma, buğu yapma gibi sorunu yoktur. ULED taktırdığım için satıyorum. Orjinal ampulleri de içindedir. Son fiyattır. Nakit ihtiyacından acil satılık.
Fiyat: 800₺
Fotoğraf:
-
Recommended Posts