Yeni Bir Golf Sahibi


kaskej

Yeni Üye
Katılım
13 Tem 2020
Mesajlar
26
Tepkime puanı
11
İsim
beytullah
Merhaba,

Ankara'da yeniyim ve golf sahibi olarak da yeniyim. Bu bakımdan sizden yardım talep ediyorum.  Bir hafta oldu golf7 sahibi oldum. Özellikle mekatronik odaklı Check-up yaptırmak istiyorum. Ankara'da doğru usta ve yeri bulmak için sizin tavsiyeleriniz bekliyorum.

Araç 2015 Golf TDI Comfrtline, km :110.000  

Yardımlarınız için çok teşekkürler.

 
Merhabalar.

Aracınızın vites geçişleri ve kalkışında sarsıntı-titreme yoksa bi sorun gözükmüyor dur. Durduk yere aracın sağını solunu söktürmeyin derim.

 
@agacmalzeme Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Vites geçiş ve kalkışlarda bir sorun yoktur.

 
merhabalar

hosgeldiniz aramıza

keyifli forumlar

 
arabanın  bakımlarını  yaptır triger devirdaim değişmemişse değiştir

vites geçişlerin titreme  vuruntu yoksa şanzımanı kurcalatma  

ama şanzıman yağını 60 bın km bir değiştir.

 
hocam, forumu epey bir kurcaladım. sayenizde iyice golf tutkunu oldum. forumda yazılanlardan anladığım kadarı ile çok iyi ustalar vardır. anladıklarımın özeti : golfe herhangi bir şey ekleyeceğm zaman ya da herhangi bir arıza durumunda forumdaki usta arkadaşlar adres vererek ya da bulunduğumuz memlekette (benim ankara) usta tavsiyesinde de bulunabilirler  . yeniden çok teşekkürler

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@kaskej necati usta var ankarada. Hem retrofit hem arıza durumunda yardımcı olabilir.

 
@yusuf retrofit nedir acaba?   

yeni teknolijilerin eski model araçlara uyarlanması mı?

 
@kaskej Öncelikle hoşgeldiniz, aracınız hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.. Bende Ankara'dayım herhangi bir ihtiyacınızda yardımcı olmaya çalışırım..

 

Öncelikle hoş geldiniz! Aracınızla ilgili düşencelerinizi forma açmanız tam bir isabet olmuş.Nitekim çok değerli bilgiler, görüşler, isabetli tavsiyeler ve tecrübeler sunabilen formdaşlar mevcut oldğuna tanıklığım vardır.Bu vesileyle bi şekilde katkı sunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Tekrardan hoş geldiniz.

 

Geri
Üst Alt