Dijon satışı turgay8268 ve EminBerkay isimli kullanıcılardan şikayetim var


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wyzonline

Yeni Üye
Katılım
24 Şub 2020
Mesajlar
9
Tepkime puanı
18
İsim
Ali Yavuz
Merhabalar,

Forumun ilanlarında gördüğüm @turgay8268 isimli kullanıcının sarı renkli aracında bulunan 22 binde Dijon jant lastiklerine istinaden bir teklifte bulundum. O da sarı sitede şu kadar para verdiler vermedim ama forumdan olduğunuz için size şu rakama bırakcağım dedi. Kardeşini göndereceğini söyledi, tamam deyip sözleştim. Gittiğimde gördüğüm manzara @EminBerkay isimli kullanıcının beyaz aracı ve  üzerinde bulunan bitik lastikli jantları. Siz olsanız ne yapardınız zarar verecektim yakışı kalmayacağı için birazda olsa kendi tetikledim. Bunu bütün forumun duymasını istediğim için buradan paylaşıyorum. İstenirse bütün whatsapp konuşmalarını, forum mesajlaşmalarını atabilirim. Kesinlikle karışıklık oldu cümlesini kabul etmiyorum, pazarlıkla anlaştığım rakamda ilanı mevcutmuş zaten.

Okuduğunuz için teşekkür ediyorum, iyi forumlar.

WhatsApp Image 2020-07-01 at 10.16.08.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konuda adı geçen kullanıcılar süresiz uzaklaştırılmıştır.

Görüşmeler sonucu konuyu açan şahsın ve karşı tarafın ortaya koyacak net delilleri olmadı fakat bahsi geçen ilan konularındaki tutarsızlıklar farkedildiği için kullanıcılar uzaklaştırılmıştır. 

Bu tarz şeyler forumumuzda bu güne kadar neredeyse hiç yaşanmamıştır ve yaşanmaması için de elimizden geleni yapmaktayız.

Yeri geldiğinde manevi, yeri geldiğinde maddi şeylerin gönül rızasıyla verildiği bu ortamda böyle şeylere tavizimiz olmadığı gibi forumdan ticari çıkar sağlamaya çalışanlar da zamanla uyarılıp devamı halinde uzaklaştırılacaktır. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri
Üst Alt